Gå til indhold

Tareq Taylor besøger Sydsjælland

Foto: Luckyday Pictures

Er Sydsjælland på din bucketliste? Det bør området være, mener den svenske tv-kok Tareq Taylor, der i sommer var på visit med et tv-hold for at filme en ny sæson af det populære madprogram ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery”, der bliver vist i hele Norden.

Kokken lavede mad af lækre, lokale råvarer fra Klippingegård, smagte dansk amarone-vin hos Vesterhave Vingård, oplevede Stevns Klint, Gavnø Slot, Rødvig Kro & Badehotel, planteuniverset Paradehuset i Gisselfeld Slotspark og flamberede pandekager i kirsebærsnaps fra Isle of Møn. Se videoerne fra hans besøg herunder.

Paradehuset 

Tareq Taylor besøger det magiske åndehul Paradehuset i Gisselfeld Slotspark omgivet af eksotiske planter i fuldt flor.

Foto: Luckyday Pictures

Rødvig Kro og Badehotel

Lokale råvarer er i højsædet. Tareq Taylor besøger badehotellets chefkok til en snak om jord-til-bord-tendensen.

Rødvig Kro og Badehotel
Foto: Rødvig Kro og Badehotel

Vesterhave Vingård

Kan man dyrke vin i Danmark? Svaret er ja. Tareq Taylor smager på de prisvindende druer hos Vesterhave Vingård.

Jesper vesterhavegaarden
Foto: Destination SydkystDanmark

Dessert på Gisselfeld

Pandekager med sommerens bedste frugter står på menuen i Gisselfeld Klosters fine slotspark.

Tareq Taylor laver dessert i Paradehuset
Foto: Luckyday Pictures

Klippingegård

Solmodne jordbær og røde rabarber. Klippingegård leverer friske forsyninger til Tareq Taylors sommerdessert.

Foto: Luckyday Pictures

Stevns Klint

Det er et imponerende syn, der venter Tareq Taylor ved Stevns Klint, som er UNESCO Verdensarv.

Foto: Per Rasmussen

Gavnø Slot

Tareq Taylor tænder op under blusset i udendørs køkkenet på Gavnø Slot, hvor han laver grillet kål og bøf. 

Foto: Destination SydkystDanmark

Makrel ved Stevns Klint

Tareq Taylor mixer den lækreste Makrel sandwich sammen i de smukke omgivelser på Stevns.  

Tareq Taylor - makrel ved Stevns Klint
Foto: Luckyday Pictures

Share your wonders: