Chokoladebudding i glas

Her begynder de gode madoplevelser

Uanset hvor I befinder jer, er ét sikkert; På et tidspunkt melder sulten sig, og så skal der noget i maven. På Sydsjælland og Møn har I mange forskelligartede madoplevelser, at vælge imellem. Her er alt fra enkle caféretter til lokale spcialiteter og ægte Michelin-gastronomi, så her skulle være noget for enhver smag. - Se vores guides herunder til SydkystDanmarks forskellige madoplevelser. 

Restauranter

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Hyggelige caféer

Foto: 4onceinyourlife

SydkystDanmarks gastronomiske guide

Som Michelinrestaurant topper  Hotel Frederiksminde  den gastronomiske guide i SydkystDanmark. Men der står bestemt også andre restauranter klar til a...

Hyggelige gårdbutikker

Er du på udkik efter lokale smagsoplevelser, så følg vores guide til gårdbutikker og specialbutikker på Sydsjælland og Møn.

Mikrobryggerier og vingårde på Sydsjælland og Møn

De danske mikrobryggerier er kommet for at blive og findes efterhånden i alle egne af landet – og selvfølgelig også på Sydsjælland og Møn.

Lokale specialiteter

I SydkystDanmark finder du et bredt udvalg af lokale specialiteter - om du trænger til lidt til den søde tand, et lækkert nybagt brød eller en velsmag...

Udvalgte spisesteder til par

Her er vores bud på restauranter og caféer på Sydsjælland og Møn med perfekte rammer for en hyggelig og romantisk parmiddag.

Familievenlige spisesteder

Se vores guide til caféer og spisesteder på Sydsjælland og Møn, som egner sig godt til en hyggelig familiemiddag. Her er noget for enhver smag, men vi har selvfølgelig meget mere end det.