Cykelferie Solnedgang

Berlin-København

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Cykelruten mellem Berlin og København løber gennem SydkystDanmark. Her støder du på skønne gårdbutikker, fantastiske udsigter, spændende attraktioner, fristende strande og meget, meget mere.

Overnat i SydkystDanmark langs ruten

Bed & Breakfast langs ruten - Berlin-København

Cykler I på Berlin-København-ruten, er der rig mulighed for at slå sig ned på et Bed og Breakfast-sted, så her skal I ikke ud på lange omveje, hvis I ...

Camping på ruten - Berlin-København

Står den på cykeltur mellem Berlin og København, så er ser flere muligheder for campingovernatning undervejs. Her finder du pladser tæt på ruten på Sy...

Hoteller og kroer langs ruten - Berlin-København

Hoteller og kroerne langs Berlin-København-ruten tilbyder lækre omgivelser, afslappende atmosfære og god service. Nyd natten på et af SydkystDanmarks ...

Alternativ overnatning langs ruten - Berlin-København

Der er adskillige muligheder for overnatning langs Berlin-København cykelruten. Du kan fx overnatte på vandrehjem, i det fri eller leje et feriehus - ...

De bedste oplevelser langs Østersøruten

Restauranter langs Berlin-København

Der skal benzin på motoren, når du begiver dig ud på Berlin-København cykelruten, men heldigvis er der ikke langt mellem spisstederne på Sydsjælland og Møn. Her er vores bud på nogle af de bedste!

Smag på SydkystDanmark langs Berlin-København

Leder I efter et lille hyggeligt sted, hvor I kan smage på de lokale råvarer i SydkystDanmark er der utallige muligheder! Herunder har vi lavet en liste med vores bud på nogle af de bedste steder langs ruten Berlin-København.

Top 6 oplevelser for børn

Har du hele familien med på cykelturen mellem Købehavn og Berlin er der rig mulighed for, at lade børnene slå sig løs ved nogle af de sjove familieattraktioner på Sydsjælland og Møn.

Oplevelser lidt længere væk fra ruten

Har du brug for at opleve noget andet, mens du er afsted på cykelturen mellem Berlin-København, så kan vi anbefale disse oplevelser, der helt sikkert er de ekstra kilometer værd.

13 must see på ruten

Gør dig selv en tjeneste og stop op og nyd nogle af SydkystDanmarks unikke oplevelser langs Berlin-København-ruten! Herunder er en liste med 13 anbefalelsesværdige oplevelser!

Unikke naturoplevelser

Naturen på Sydsjælland og Møn er både stor, unik og forunderlig. Her er plads til alle og til mange forskellige aktiviteter. Vi har samlet en buket af destinationens mest unikke naturoplevelser, så klik videre nedenfor og lad dig endelig inspirere!

Mere information

Cykeludlejning

Har du brug for at leje en cykel? Der er flere steder i på Sydsjælland og Møn, hvor det både er muligt at leje og få repareret cykler.

Vores turistinformationer

Besøg SydkystDanmarks mange turistinformationer og få dagsaktuelle tips og ideer til oplevelser og aktiviteter i området. Vi hjælper også gerne med at finde et overnatningssted, et godt spisested eller noget helt tredje.

Se hele ruten

Se kort over Berlin-København-ruten, så du nemt kan få et overblik over turen.