Gå til indhold
©  Foto:

SharePacker

Det rigtige outdoor-grej af rette type, mængde og kvalitet er et de vigtigste elementer til at skabe gode og positive naturoplevelser hele året rundt. Det nedbringer kvaliteten af oplevelsen, hvis man ikke kan holde varmen i soveposen om natten eller holde regnen ude af teltet, når naturen spiller med kræfterne.

Hos SharePacker har du mulighed for at leje det outdoor-grej som du står og mangler til lige netop din naturoplevelse. SharePacker tilbyder unikke og skræddersyet telt- og shelterpakker, som indeholder alle de elementer som kan medvirke til, at gøre jeres naturoplevelse til en god og komfortabel en af slagsen. SharePacker tilbyder også muligheden for udlejning af enkeltdele, hvis I blot ønsker at supplere op til det grej I allerede er i besiddelse af.

SharePacker tilbyder blandt andet udlejning af følgende:

  • Telte (fra 2 personer og op til 4 personer)
  • Soveposer med dertilhørende lagenpose (både sommer og vinter)
  • Rygsække (både lange og korte)
  • Liggeunderlag
  • Lys
  • Kogegrej

Hos SharePacker brænder vi for den gode naturoplevelse som skabes bedst, når det rette grej medbringes til oplevelsen. Hos SharePacker tager vi os god tid til, at få klædt jer på med den nødvendige viden om lige præcist det grej som er sammensat til jeres naturoplevelse. SharePacker befinder sig i Holmegaard lige uden for Næstved med blot 15 minutters kørsel til motorvejen E47. Når du afhenter det bookede udstyr hos os befinder du dig dermed indenfor kort afstand af alverdens muligheder for udfoldelse i naturrige områder, som kan danne ramme om lige netop jeres næste naturoplevelse med SharePacker. 

Share your wonders: