Gå til indhold
©  Foto:

Turistinformation Konference & Hotel Klinten

Turistinformationen på Konference og Hotel Klinten står klar til at hjælpe dig på din tur rundt i SydkystDanmark

En spektakulær udsigt omgivet af fantastisk smuk natur og kun få minutter fra Stevns Klint ligger konference & hotel klinten direkte ud til Østersøen og med nedgang til Rødvigs bedste badestrand. Her kan I slappe af og nyde roen og den afslappede stemning.

Vi tilbyder 58 komfortable dobbeltværelser heraf 22 ny-renoverede Seaside værelser med egen altan eller terrasse med havudsigt. Som gæst hos os kan I hygge jer i en af vores mange lounges, hvor dagens avis kan læses i ro og mag med en kop kaffe, eller I kan få sved på panden i vores helt nye motionsrum. Efter en tur, hvor musklerne er blevet udfordret i træningsmaskinerne, kan det være dejligt med en tur i saunaen, hvor I igen kan få pulsen ned.

Har I lyst til at udfordre hinanden i et spil billard, bordfodbold eller Wii-spil, så er det bare at slå jer løs i klintehulen i kælderen, alt i mens I nyder et glas vin eller en kold øl.

Når sulten melder sig kan vi byde velkommen indenfor i restauranten, hvor mantraet bag vores madfilosofi er – når lækkert er naturligt. Med udgangspunkt i sæsonens økologiske råvarer serverer vi mad af høj kvalitet, som I kan nyde i vores restaurant, der ligger med panoramaudsigt over Østersøen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Rødvig og til Stevns.

Transport:

Bil – en times kørsel fra København

Tog – en halv time med lokaltog fra Køge til Rødvig

Afstande: 25 km fra Køge, 100 km fra Storebælt

Share your wonders: