Gå til indhold
©  Foto:

Holberggård Bed & Breakfast

Holberggård ligger i landlige omgivelser med udsigt til havet og tre mindre søer. Her finder I de perfekte rammer for en afslappende pause.

Små seks km sydøst for Vordingborg ligger Holberggård, der tilbyder hyggelige ferielejligheder, der alle er forsynet med eget bad og køkken. Nyd de mange blomster og freden i det romantiske parkanlæg, eller flad ud på en solseng på en af de mange terrasser. Og trænger I til en svalende dukkert, så er I velkomne til at hoppe i stedets lille badesø. 

For de aktive er det muligt at leje mountainbikes på stedet og prøve kræfter med nogle af de udfordrende mountainbikeruter, der er i området. Der er også flere gode fiskevande og en dejlig strand i tæt på. 

På udvalgte dage har Holberggårds restaurant åben med et helt specielt tilbud på en lækker menu med tilhørende vine. På forespørgsel er det også muligt at købe måltider på andre tider.

På deres restaurantdage er det også muligt at udvide besøget med et gourmetophold, hvor du kombinér smagsoplevelserne fra restauranten med den afslappende overnatnings oplevelse. Morgen efter vil der blive serveret i en lækker morgenmad. Læs mere om gourmetopholdet her.  

Holberggård ligger tæt på motorvej E47, og er blot en times kørsel væk fra København.

Share your wonders: