Gå til indhold
©  Foto:

Enø Camping

Enø Camping ligger ved Karrebæksminde, lige ud til en dejlig strand. Pladsen har 257 campingenheder, og tilbyder hytter og campingvogne til udlejning

På pladsen er der boldbane med fodboldmål, basketball-kurv, bordtennis, petanquebane samt mulighed for at spille badminton, samt legeplads og hoppepuder. Vi har toilet/badefaciliteter, køkkenfaciliteter, puslerum, vaskeri, og trådløst internet.

Lige udenfor campingpladsen finder du både minigolf, kiosk og butik. Og så ligger pladsen lige ud til én af Sydsjællands bedste badestrand. Med en fin sandbund, blå flag, og en børnevenlige dybde, som er en af grundene til at denne perle er et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv.

Du kan krydre strandlivet med en inspirerende slentretur i den hyggelige fiskerby, hvor atmosfæren får ferieglæden op og pulsen ned. Nyd de dejlige sild eller andre af havets godter ved de små borde langs kanalen hos fiskehandlerne eller ved røgeriet! Du kan også vælge at slå dig ned i en af Karrebæksmindes dejlige restauranter eller hyggelige cafeer. Et hyggeligt, dejligt sted, hvor du kan finde alt, hvad du behøver for at få en dejlig ferie.


For mere information omkring campingpladsen, priser og booking, besøg hjemmesiden her

Share your wonders: