SydkystDanmark

BonBon-Land

Få årets sjoveste dag for hele familien

I BonBon-Land kan du og din familie få masser af glade grin, sus i maven og højt humør. Her venter der jer nemlig masser af super sjove forlystelser til børn og voksne i alle aldre. I skal blot betale entré og herefter er alle kørende forlystelser gratis. 

I kan også opleve Danmarks første interaktive Virtuel Reality-oplevelse i en rutsjebane. Kom med på en vild rejse under søen i BonBon-Land til "Den Hemmelige Verden". 

Vovehalsene kan glæde sig til at prøve Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten, som alle giver de vildeste sus i maven. For de knap så vovede kan anbefales Viktor Vandorm, Den Skøre Skildpadde eller Henry Hundeprut. Og til de helt små er der Sprutten, Hestepærerne, Ormen. For hele familien kan anbefales nordens længste raftingbane - Bæver Rafting - hvor hele familien kan få oplevelsen sammen.

Grønne omgivelser og masser af hygge

Parken byder på skønne, naturrige omgivelser og masser af hygge til hele dagen. Når maven rumler, har BonBon-Land flere spændende spisesteder, hvor der er buffet, pizza og fastfood på menuen. I Anna's Mokka bliver der serveret kaffe, sandwich, smoothies, kager og tærter – og der er selvfølgelig også isboder, slikbutikker rundt omkring i parken.

Om sommeren kan børnene prøve Pelle Piratspøjt, som er det sejeste vandland for de små. Se mere HER

Hver weekend har parken events og i højsæson et show to gange dagligt. Se mere HER

Glæd jer til den sjoveste dag i den sjoveste forlystelsespark lige uden for Næstved ved Holme-Olstrup. 

Se BonBon-Lands åbningtider HER