Gå til indhold
©  Foto:

BonBon-Land

Hygge og uhygge for hele familien

Besøg parken alle børn elsker. Lige uden for Næstved ligger nemlig Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. I den store forlystelsespark er der masser af forlystelser med sjove navne.

Kom og oplev BonBon-Land i den helt særlige Halloween-stemning. Børnene kan gå Trick or Treat, tælle græskar i Græskarjagten, gå en tur på vores nye kirkegård og løse kirkegårdsmysteriet - eller blot prøve Den Skøre Skildpadde eller en af de andre forlystelser. I parken kan du også prøve et af de fire spøgelseshuse, hvor der er gys til både de modige og de mindre modige.

BonBon-Land åbner Halloween lørdag den 1. oktober og har åben alle weekender i oktober og HELE efterårsferien

Her er dagens program:

Kl. 10.00: Parken åbner og byder velkommen til nye gys
Kl. 10.00: Trick or Treat
Kl. 10.00: Kirkegårdsmysteriet
Kl. 10.00: Græskarjagten
Kl. 11.00: Spøgelseshusene åbner *
Kl. 16.00: Forlystelserne lukker
Kl. 16.30: Spøgelseshuse lukker
Kl. 17.00: Vi siger tak for i dag.

*Cirka kl. 13.30 til cirka 14.00 holder vores skuespillere pause og dermed er spøgelseshuse midlertidigt lukkede.

 

Viggos Slagtehus               

I år byder parken også velkommen til det mest uhyggelige spøgelseshus nogensinde i form af årets NYHED, der er lavet i samarbejde med Dystopia. Det er en oplevelse til de allermodigste og måske vil du aldrig se med samme øjne på vores (nu uhyggelige) Viggo Vildsvin igen.

Viggos Slagtehus åbner som de andre spøgelseshuse kl. 11.00 og koster 25 kr. Billetten kan købes i entreen, Servicecenteret, Annas Mokka eller i det hvide fortelt/køen.

Vi anbefaler ikke, at man sender sine mindre børn i spøgelseshuset alene, ligesom man bør vurdere, om de er klar til en så uhyggelig oplevelse.

OBS! Der er strobelys. 

 

Kom og få en fantastisk efterårsdag i BonBon-land! – og husk, dine børn ville vælge BonBon-Land.

Parken lukker 2022-sæsonen den 30. oktober efter vores populære Halloween. Husk altid at tjekke åbningskalender på BonBon-Land hjemmeside.

Share your wonders: