Gå til indhold
Togstation med tog og passagerer

Tips til offentlig transport

Foto: Jens Hasse/Chili Foto

Du kan komme rundt og nyde alle Sydsjælland & Møns oplevelser med offentlig transport. Bus og tog giver frihed til at nyde et ekstra glas øl eller vin til maden, og du slipper for at bruge ferien på at finde parkering. Vi har samlet nogle tips til en grønnere ferie.

Én billet til det hele

Med et City Pass har du én billet, der gælder til alle typer offentlig transport. Et City Pass der gælder på hele Sydsjælland & Møn koster 160 kr. for en voksen og 80 kr. for børn på 12-16 år. Børn under 12 år kan følges gratis med en voksen. City Pass'et gælder i 24 timer fra købet, og du kan i den tidsperiode køre alt det du vil i både bus og tog. Du kan købe et City Pass via app'en "DOT Billetter", hvor du skal vælge billetten "City Pass Syd". Hvis du vil en smuttur til København, kan det anbefales at vælge billetten "City Pass X-Large", som gælder i bus, tog og metro på hele Sjælland og øerne.

Din Offentlige Transport DOT City Pass

Foto:Din Offentlige Transport

Gratis entré til oplevelser med Copenhagen Card

Med et Copenhagen Card får du ikke bare adgang til ubegrænset offentlig transport. Du får også gratis adgang til mere end 80 attraktioner i hele hovedstadsområdet. Den ubegrænsede transport gælder i alle zoner mellem Stevns og det nordligste Sjælland og mellem København og Roskilde. Der kan være mange penge at spare ved at købe et Copenhagen Card, eksempelvis hvis du gerne vil tage fra Sydsjælland & Møn til København på en endagstur.

  Copenhagen Card zonekort

  Foto:Copenhagen Card

  Rejseplanen

  Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer fra A til B med bus eller tog, kan du altid bruge Rejseplanen. Det er det bedste værktøj til at finde den mest optimale rutevejledning med bus og tog. Alternativt kan du klikke på billedet herunder for at få nogle tips til, hvordan man kan komme frem til populære oplevelser fra nogle af de største byer.

   Share your wonders: