Overnatningssteder langs SydkystDanmark ruten

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Når benene bliver trætte er det rart at vide, hvor man kan holde pause for natten. Herunder lister vi de overnatningssteder vi anbefaler på denne rute

Bed & Breakfast langs SydkystDanmark-ruten

Langs SydkystDanmark er der rig mulighed for at slå sig ned på et Bed & Breakfast. Her får i en god seng for natten og en lækker morgenmad til at starte næste dags etape med. Klik på "kort" funktionen og se hvor på ruten de forskellige steder ligger.

Hoteller, Kroer og Badehoteller langs SydkystDanmark Ruten

Når dagen er ved at være omme og benene trænger til en hvil fra cykelturen er det oplagt at lade sig forkæle på et af SydkystDanmarks skønne hoteller, kroer eller badehoteller. Klik på "kort" funktionen og se, hvilket sted der er nærmest dig på ruten.

Camping- og naturlejerpladser langs SydkystDanmarks ruten

Efter en lang dag på cykelsadelen er det skønt at kunne overnatte i det fri og få den fulde naturoplevelse under åben himmel i den smukke natur. Klik på "kort" funktionen og se, hvilke steder der er nærmest dig.

Vandrehjem og feriehuse langs SydkystDanmark Ruten

Lej et feriehus, tag til et feriecenter eller overnat på et vandrehjem, hvor I kan nyde en god nats søvn - eller blive et par dage og se området. Klik på "kort" funktionen for en liste over, hvor hvert sted ligger på SydkystDanmark ruten