Gå til indhold

8 skønne restauranter, som serverer årets julefrokost

Foto: Rønnede Kro

Forkæl smagsløgene og hinanden med en lækker julefrokost på Sydsjælland & Møn.

Vinhuset i Næstved
Hotel Vinhuset

#1 Hotel Vinhuset

Kom i rigtig julehumør med en god, traditionel og hyggelig julefrokost på Hotel Vinhuset i Næstved, hvor musik og dans får stemningen i top. Der er flere fredage i november og december at vælge imellem. 

Restaurant Holmegaard
Per Rasmussen / Museum Sydøstdanmark

#2 Restaurant Holmegaard

Sæt jer til rette ved et veldækket julebord i de stemningsfulde omgivelser på det gamle glasværk i Næstved, hvor der lægges vægt på en hyggelig og rolig atmosfære. Restaurant Holmegaard holder åbent til frokost alle dage kl. 11-16 samt aften og weekend efter aftale for selskaber 10-80 personer. 

Sne i Næstved
VisitSydsjælland-Møn

#3 Hotel Kirstine

Der er linet op med det store traditionelle julebord i november og december måned på Hotel Kirstine i Næstved. 

Rønnede Kro
Destination SydkystDanmark

#4 Rønnede Kro

Rønnede Kro står klar med Julefrokosten i de charmerende omgivelser på den hyggelige kro. Julefrokosten er "Family style" og serveres af tre omgange, så de er lagt op til en hyggelig middag!

#5 Hotel Frederiksminde

Lad Hotel Frederiksminde danne de idylliske rammer om årets julearrangement. Restauranten byder både velkommen til Ingrids Julebord tre søndage i december og til den ekslusive selskabsjulemenu, som passer perfekt til julefrokosten med kollegaerne. 

Rødvig Kro & Badehotel
Destination SydkystDanmark

#6 Rødvig Kro og Badehotel

I juletiden fra slut november og i december kan du på Rødvig Kro & Badehotel nyde en lækker anretning bestående af 3 stykker juleinspirerede smørrebrød ved bordet til dig og dem du holder af. 

Restaurant B-spis i Næstved
Tony Nielsen

#7 B-Spis

Nyd en skøn julefrokost på Restaurant B-Spis, som ligger centralt i Næstved. Her er der fokus på det gode måltid, hvor smag, kvalitet og servering går op i en højere enhed.

Sascha Bendix på Færgen Ida
VisitSydsjælland-Møn

#8 Restaurant ND122

Spis jer igennem en lækker 8-retters julemenu på Restaurant ND122, som netop er blevet kåret til Årets Restaurant på Sjælland. Restauranten ligger i den hyggelige Klintholm Havn på Møn. 

Share your wonders: