Spa på Møn

Velvære og wellness

Foto: Robin Skjoldborg

Forkæl jer selv og hinanden på en skøn ferie i SydkystDanmark.

I SydkystDanmark har I mange muligheder for wellness og afslapning. Ikke langt fra Karrebæksminde finder I fx den skønne perle Quistgaarden eller det rolige og personlige børnefri Recharging Bed and Breakfast deluxe i Faxe Ladeplads, hvor det er jer og jeres velvære, der er i fokus. Her tilbydes flere forskellige wellnes-behandlinger, adgang til sauna, dampbad og opvarmet, udendørs vildmarksbad, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt til strand og skov. Quistgaarden ligger kun tre minutter fra en af områdets dejligste badestrande og fungerer i øvrigt også som Bed & Breakfast.

Skal I rigtigt koble af, så forkæl jer selv med yoga, åndedrætsøvelser og stilhed. På Møn har forfatterne bag yogabogen IMANI valgt at invitere til Drop In-Yoga, så hvis I er på de kanter, så tag endelig kontakt og se om der ikke skulle være en ledig tid til jer.  

Ønsker I at opleve hvordan mindfulness kan være med til at skabe ro, glæde, fokus, mindre stress og bedre relationer så afholder Mind-break v/ Benedicte Due løbende workshops og kurser. 

Få flere skønne oplevelser sammen

Overnatningssteder for par

Her er både noget for jer, der søger ro og romantik, og for jer der er til oplevelsesrig byferie.

Mikrobryggerier og vingårde på Sydsjælland og Møn

De danske mikrobryggerier er kommet for at blive og findes efterhånden i alle egne af landet – og selvfølgelig også på Sydsjælland og Møn.

Udvalgte spisesteder til par

Her er vores bud på restauranter og caféer på Sydsjælland og Møn med perfekte rammer for en hyggelig og romantisk parmiddag.