SydkystDanmark
Gåtur i skoven

Vandreture i rå natur

Kom ned i tempo og tag på vandretur på Sydsjælland og Møn. Her er højt til himlen, og vandrestier så langt øjet rækker. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark. - Her begynder vandreturen!

Kom ned og bliv væk!

Par går tur på Camønoen

Enestående naturstier

Tag vandrestøvlerne på, fyld vandflasken og kameraet i tasken. I SydkystDanmark finder du vandrestier i særklasse, der er skabt af naturen og nysgerrige vandrefolk. En vandretur i naturen er godt for sjælen og en rigtig god måde at give slip på. 

Vandre på Camønoen

Unikke vandrestier skabt af naturen

SydkystDanmark byder på nogle af Danmarks mest unikke naturområder. Møns Klint, Stevns Klint og Karrebæksminde fjord er blot nogle af de steder, der er som skabt til gode vandreoplevelser. Camønoen, Trampestien og Lagunestien giver kilometervis af muligheder for fordybelse i forskelligartet natur- og dyreliv. 

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden. Tag en overnatning midt i naturen. Camp Møns Klint er skabt til naturelskere af enhver slags. Stedets grundfilosofi og værtskab bygger på at give individuelt rum og frihed i både børne- og voksenhøjde, og at tilbyde et sted hvor hverdagens stress og jag ikke følger med.

Telt på Camønoen