SydkystDanmark
Stue hos The Norrmans B&B

The Norrmans inviterer til en uforglemmelig sommer

The Norrmans er overnatning, oplevelse og design i verdensklasse. Med baggrund fra indretnings- og modeverdenen har det svenske par Anna og Lars Norrman omdannet en klassisk gård på Stevns til en bed & breakfast langt ud over det sædvanlige. 

Mikkel Adsbøl

Besøg The Norrmans Boutique Bed & Breakfast

Oplevelser i nærheden af The Norrmans B&B

The Norrmans Boutique Bed & Breakfast er et helt unikt sted med mulighed for afslapning, fællesskab og forkælelse! Den hyggelige Bed & Breakfast befinder sig midt på naturskønne Stevns, hvor der findes et utal af oplevelser lige i nærheden til at give jer endnu flere minder til en uforglemmelig sommer. 

Uforglemmelige madoplevelser

The Norrmans' egen restaurant er for alle der vil have en uforglemmelig madoplevelse. Ved langbordet sørger den tidligere Noma kok for et skønt måltid lavet af lokale råvarer fra egnen og fra Anna og Lars' egen have - menuen er ikke fast, men består af det omgivelserne byder på netop den dag.

 

Men The Norrmans er ikke ene om fantastisk gastronomi - blot en kort køretur fra The Norrmans står flere andre restauranter også klar til at forkæle dine smagsløg!

Jonas Mikkelsen - Frederiksminde

Hvordan inspireres en Michelin-hædret kok? Mød køkkenchef Jonas Mikkelsen fra Hotel Frederiksminde og få svaret.