Turistinformation Hønseriget Tokkeruplund Bed & Breakfast

Turistinformationen på Hønseriget Tokkeruplund Bed & Breakfast står klar til at hjælpe dig på din tur rundt i SydkystDanmark

Hønseriget Tokkeruplund Bed & Breakfast er det helt rigtige sted at slå jer ned, hvis I er til natur, smukke solnedgange og frisk landluft. Stedet har tre lyse og enkelt indrettede værelser, et fælles bad/toiletrum og en stor opholdsstue med brændeovn. Der hviler en dejlig afslappet og uformel stemning over stedet, så her er det nemt at geare ned. Udenfor har I både have, en dejlig terrasse og en ægte ”solnedgangsbænk” til rådighed.

Stedet fungerer også som hønsefarm med produktion og salg af friske, økologiske landæg, så her har I chancen for at få indblik i hønsehold og økologisk ægproduktion. Og starter i dagen med stedets hjemmelavede morgenmad, får I samtidig mulighed for at sætte tænderne i nogle af landets bedste økologiske æg.

Hønseriget Tokkeruplund Bed & Breakfast ligger bare otte km fra Faxe med det berømte kalkbrud, Geomuseet og sine mange spise- og indkøbsmuligheder.

Del denne side

Opdateret af:

VisitSydsjælland-Møn info@vism.dk
 

Kontakt

Adresse

Tokkerupvej 36
4640 Faxe

Mobiltelefon

+45 6130 8912

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.13401044
Latitude : 55.29851356