Turistinformation Feddet

Turistinformationen på Feddet Strand Camping og Feriepark står klar til at hjælpe dig på din tur rundt i SydkystDanmark

Velkommen til en af Danmarks bedste campingpladser.

Du kan godt glæde dig til at besøge en af Europas bedste campingpladser! Feddet Camping ligger på Sydsjælland, ikke langt fra København, midt i en storslået, afvekslende natur, direkte ved en af Sjællands bedste badestrande. Vores lækre, moderne faciliteter omfatter kæmpe indendørs pool med separat børnepool, inden- og udendørs spa, sauna, komfortable og klimavenlige servicebygninger, shoppingmuligheder og café. 

Feddet Camping er meget mere end luksuscamping og komfortabel hytteferie. Her er masser af aktiviteter for børnefamilier, sjove og udfordrende legepladser, minigolf, ridning på islandske heste, kæledyrszoo, elmotocross for børn og voksne - og meget mere. Lige uden for teltdugen ligger naturen og venter med kilometervis af vandre- og cykelstier, naturcenter, madpakkerum og fugletårn, som alt sammen indbyder til oplevelse og udforskning for hele familien. 

Feddet Camping er flere gange og senest i 2016 blevet kåret til Bestcamp af ADAC og ANWB, hvilket betyder, at vi er blandt Europas bedste campingpladser. Drømmer du og familien om en uforglemmelig luksusferie med masser af oplevelser lige midt i en skøn natur, tæt på vores dejlige hovedstad, København – så kom til Feddet og nyd livet. I er altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 5672 5206 eller på info@feddetcamping.dk 

Kom på virtuel rundtur her

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Feddet. 

Team Feddet

Del denne side

Opdateret af:

VisitSydsjælland-Møn vt@vism.dk
 

Kontakt

Adresse

Feddet 12
4640 Faxe

Telefon

+45 56725206

Fax

+45 56725790

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.108624
Latitude : 55.180687