Gå til indhold
©  Foto:

GODTBRØD NÆSTVED

GodtBrød er kvalitet helt til kanten - surdejsbageri og cafe med brød og kager af højeste kvalitet. Vi bager kun med økologiske råvarer.

Bagbutikken i Næstved ligger i Kirkestræde 5, den gamle bindingsværksgård lige ved Sct. Peders Kirke. Her er der både brødudsalg og en lækker cafe, og her kan du få nok verdens bedste croissant. Bag GodtBrød står nemlig chefbager Signe Kamilla Vad Pedersen, som i flere år styrede Nimb Bageri i Tivoli.

GodtBrød bager surdejsbrød på økologisk, stenkværnet mel, bagt i stenovn. Sådan noget brød, som tager tid. Tid har vi heldigvis masser af i udkanten. Herude, hvor himlen er høj og vi er tæt på råvarerne. Her er der tid til at udvikle smag og styrke.

Hos GodtBrød finder du et lille og stærkt kvalitetsudvalg. Surdejsbrødet er hele omdrejningspunktet; langsomt og smagfuldt brød på ordentligt håndværk. Rugbrød med gods i. Knasende hvedebrød med saftig krumme, ovnspring og gyldenblank overflade.

Kaffen er nøje udvalgt, mørk og specialristet (og økologisk). Du kan også få eksempelvis en Naturfrisk-sodavand og andet dejligt i cafeen, og du kan selvfølgelig købe smør, ost og andet livsnødvendigt til dit brød.

Desuden kan du få snurrer med kanel, kardemomme og andre dejlige ting. Wienerfirkanter og croissanter. Fyld efter årstiden og efter vores lokale leverandørers kapacitet. Rabarber i forsommeren. Æbler om efteråret, danske og økologiske. Marcipan og krydderier til jul. 

Ganske enkelt GodtBrød - kvalitet helt til kanten.

GodtBrød Næstved har åbent tirsdag til søndag 7-16. Kun lukket 1. og 2. juledag samt nytårsdag.

Share your wonders: