Gå til indhold
©  Foto:

Bakkelund Bed & Breakfast+

På Bakkelund Bed & Breakfast+ kan I forvente lidt mere. Her er skruet op for service og komfort, og værelser såvel som fællesarealer emmer af hjemlig og stilfuld luksus.

På Bakkelund Bed & Breakfast+ handler det om at kunne slappe af og nyde de smukke omgivelser, både inde og ude. Derfor har vi indrettet Bakkelund B&B+ smagfuldt og tidløst, med tanke på at skabe en oase, hvor vores gæster har lyst til at være, blot for at være.

Den økologiske morgenmad med hjemmebagte surdejsboller serveres hver morgen i vores hyggelige café, der også i sommerperioden i løbet af dagen fungerer som mini-café. Så selv hvis du ikke overnatter på Bakkelund B&B+, kan du få en bid af stedet med på vejen.

Bakkelund B&B+ er beliggende centralt på en bakketop på Østmøn, midt mellem Stege og Møns Klint. Der er udsigt til vandet mod både nord og syd, og Klinteskoven ved Møns Klint kan ses i horisonten små 10 km væk. Vi har katte, høns og kaniner, og den store grund indbyder til både leg og afslapning i de mange hyggelige kroge.

Der er mulighed for at leje cykler til hele familien, så hop på cyklen og tag en tur på stranden, eller besøg de mange spændende seværdigheder på Møn.

Vi har i alt 12 værelser, hvoraf 9 værelser er med eget bad og toilet. De har ligeledes en stor hems med plads til børnene, så hele familien kan sove sammen.

Leder I efter et sted, hvor det er muligt at samle hele familien eller alle vennerne, kan hele Bakkelund B&B+ lejes til private arrangementer og fester. Festlokalet kan rumme op til 80 gæster og Bakkelund B&B+  er således det perfekte sted til f.eks. en bryllupsweekend væk fra byen.

Velkommen til Bakkelund Bed & Breakfast+, hvor vi hver gang stiler efter, at give vores gæster en oplevelse i B&B-særklasse, med et hjemligt og hyggeligt strejf.

Share your wonders: