Gå til indhold
©  Foto:

Villa Huno Glamping & Søbad

Villa Huno Glamping & Søbad hvor komfort og luksus møder natur og idyl.

Oplev naturens autenticitet fra et glamping telt. Villa Huno glamping bringer gæsterne ud i naturen og naturen indenfor. Med Villa Huno glamping kan vores gæster og besøgende komme helt tæt på den østmønske natur ved at træde direkte ud i den bløde jord og i det høje græs.

Villa Huno Glamping ligger med udsigt og direkte adgang til Jydelejet, Huno og Aborre søerne samt gåafstand til Møns Klint. Her kan besøgende fordybe sig i de brede bøgeskove, de høje bakker, og de dybe søer midt i den vilde og vidunderlige østmønske natur.

Vor glamping lejr består af 11 rummelige telte indrettet med dobbeltseng og hyggelige loungemøbler. Udvalgte telte har mulighed for ekstra opredninger og udstyret med brændeovn til de mere kølige sommeraftener. Fald i søvn under den mønske nattehimmel i det magiske mørke landskab, hvor millioner af funklende stjerner udfolder sig hen over den spektakulære himmelskare. Sommernætterne byder på det uforglemmelige syn af den lysende mælkevej. Skandinaviens første Dark Sky Park ligger nemlig på Møn og Nyord. Villa Huno Glamping ligger i midt i nogle af de mest fascinerende Dark Sky spots på Møn, her kan stjernehimmelen opleves fra Aborrebjerget, Jydelejet, Hunosø og Kongsbjerg.

Villa Huno Glamping gæster har desuden adgang til luksuriøse toilet- og badefaciliteter i Aborre Søbad samt loungeområde med panorama udsigt til Aborre sø.

Share your wonders: