Gå til indhold
©  Foto:

Villa Huno

Villa Huno er et nyt, lækkert hotel der har en skøn beliggenhed med udsigt over Hunosø som er Møns største sø. Her kommer du til at bo i naturen, bygningen i lærketræ med mos på taget, er nærmest som camoufleret ind i landskabet i den gamle bøgeskov. De 8 lejligheder er alle individuelt indrettet, som er kendetegnet af en nordisk minimalistisk indretning, som også giver anledning til dansk hygge. Lejlighederne til 2 personer indeholder køkken, badeværelse og et soveværelse med dobbeltseng. Lejlighederne til 3 personer indeholder et køkken, badeværelse, og to soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med en enkeltseng.

Foruden lejlighederne, er der både en skøn cafe hvor der i højsæsonen serveres morgenmad og hvor der også serveres et spændende lokalt udvalg af gode råvarer. I den lille gårdbutik er det også muligt at købe lokale produkter, samt økologisk græskød fra Godsets eget herefordkvæg.

Lejlighederne ligger blot 1,5 km. fra det betagende Møns Klint, hvor man kan opleve alt fra at køre på Mountainbike i klinteskoven til at snorkle i vandet foran klinten til en spændende tur rundt på GeoCenter Møns Klint

Share your wonders: