skip_to_main_content
©  Foto:

Vallø Slotskro - Restaurant

Rammerne på Vallø Slotskro kan næppe være mere idylliske med voldgraven, Vallø Slot og bølgende marker uden for døren. Vallø Slotskro er genbo til Vallø Slot kun adskilt af voldgraven i omgivelser som var det taget ud at et eventyr.

På kroen kan I besøge den lækre restaurant, som både White Guide Danmark og Den Danske Spiseguide har anbefalet. Køkkenet bruger mange lokale råvarer eks. jordbær, kartofler og grønsager fra Klippingegaard. Til maden sættes der naturligvis vinmenu, men man kan også vælge at dykke ned i det enorme vinkort, som er klassisk funderet, med vægt på det franske og tæller over 800 numre. Fra aftenskortet kan man vælge fra 3-6 retter på menuen, som skifter hver måned efter sæsonens råvarer.

Det er muligt at kombinere et besøg i restauranten med en overnatning på et af deres 8 værelser med eget bad og toilet.

Vallø Slotskro er også et populært mål for bryllupper og andre fester. Kroen råder over tre selskabslokaler i forskellig størrelse med plads til selskaber fra 10 til 140 i samme lokale.

Vallø Slotskro ligger kun 5 km fra stranden og 8 km fra Køge by, 5 km fra Køge Golfbane samt ca. 15 km fra Stevns Klint. Et område med en fantastisk natur, der bestemt er et besøg værd og mange fritidsaktiviteter inden for kort afstand. Køreafstand fra København 45 km og 60 km fra Kastrup Lufthavn.