Gå til indhold
©  Foto:

Thomas Kongshøj Racing

Er du til adventure og eventyr? Så er du kommet til det helt rette sted!

Thomas Kongshøj er professionel Offroad kører og 10 x danmarksmester i Motocross og Enduro under navnet Thomas Kongshøj Racing. Senest vandt Thomas Kongshøj en 3. plads til VM i Abu Dhabi dessert Challenge. Thomas har sammen med hans dygtige team af mentorer og instruktører gjort det muligt for dig, at få en helt unik oplevelse på Feddet, som møder dig på alle niveauer af racing og adventure. Her får du muligheden for at opleve naturen på en ganske særlig måde! Er du til adventure og eventyr? Så er du kommet til det helt rette sted!

Thomas Kongshøj er professionel Offroad kører og 10 x danmarksmester i Motocross og Enduro under navnet Thomas Kongshøj Racing. Senest vandt Thomas Kongshøj en 3. plads til VM i Abu Dhabi dessert Challenge. Thomas har sammen med hans dygtige team af mentorer og instruktører gjort det muligt for dig, at få en helt unik oplevelse på Feddet, som møder dig på alle niveauer af racing og adventure. Her får du muligheden for at opleve naturen på en ganske særlig måde!

På hovedsædet på Feddet har Thomas Kongshøj skabt Danmarks største EL-Offroad oplevelse. Den elektriske maskine er nemmere at bruge, fordi den er uden gear og med 3 fartindstillinger du selv bestemmer. Men bare rolig det gør den bestemt ikke kedelig! Det giver også den fordel at den ikke larmer, når du skal opleve naturen fra sin bedste side.

En oplevelse hos Thomas Kongshøj Adventure er en helt unik tur igennem naturen, hen over feddets 650 hektar. Oplevelsen er præget af en blanding af Offroad og Enduro, som betyder at køreturen foregår i naturen som indebærer sand, skov, jordbund og strandture. I modsætning til Motocross som er på en lukket bane. ALLE kan være med på sit eget niveau og alle vil få en god oplevelse. Vi har sammensat en række pakker som giver dig mulighed for eventyr i øjenhøjde.

 

Thomas Kongshøj Adventure – For børn
Lad dine børn få en ekstraordinær oplevelse med elektrisk motocross for børn (6-14 år ).
Vi skifter mellem micro – mini og maxi kørsel. Hjelm og sikkerhedsudstyr udleveres og er inkl. I prisen.

Alle kører 10 omgange eller 10 min på banen. Aktiviteten aflyses i tilfælde af dårligt vejr/optakt til dårligt vejr og forældre skal deltage af sikkerhedsmæssige årsager.

Instruktører: Asger Jensen / Jakob Rolschau / Ian Richard / Ian Huges (engelsk)
Sted: Feddet Camping på BMX banen (lukket bane) ved fodboldbanen.

Tid: Uge 27-32 / 3 gange om ugen – Hold øje med aktivitetskalenderen på www.feddetcaming.dk

Tilmelding: Du kan skrive dig på mellem kl. 10 og 11 på dagen ved banen. Det er ikke muligt at forhåndsbooke.

Pris: Kr. 200,- inkl. Moms. pr. barn.

 

Thomas Kongshøj Adventure – For turister på Feddet Camping

EL-Offroad er for ALLE! Uanset om du er begynder eller øvet, så får du en fantastisk oplevelse på Feddet.

Turen starter i hyggelige omgivelser, hvor man med en kaffe i hånden gennemgår de elektriske KTM Offroad maskiner. Modsat traditionelle maskiner larmer de ikke og bruger ikke gear. Derefter iklædes deltagerne alt sikkerhedsudstyr, og holdet får først træning på prøvebane, derefter kører holdet på eventyr, i roligt tempo mod sporene i skoven. Herfra øges tempoet og sværhedsgraden kan varieres så alle bliver mødt på deres niveauer blandt alle holdets deltagere.

De naturskønne omgivelser på 650 hektar, byder på mange varierede spor som er særligt anlagt til de elektriske offroads maskiner. Der er alle typer af underlag og med forskellige oplevelser undervejs. Ruten er mellem 10-12 kilometer, og man kører aldrig det samme spor to gange. Instruktøren tager løbende film og billeder på hele turen, der efterfølgende bliver delt med deltagerne. Turen varer en time, og instruktion og omklædning tager cirka en time.

Aktiviteten aflyses i tilfælde af dårligt vejr/optakt til dårligt vejr af sikkerhedsmæssige årsager.

Instruktører: Asger Jensen / Jakob Rolschau / Ian Richard / Ian Huges (engelsk)

Sted: Fedgården ”Thomas Kongshøj Racing” Feddet 27, 4640 Faxe. 2 KM fra Campingspladsen.

Krav for deltagelse: Det kræver en bookingbillet / ophold på Feddet at kunne deltage.

Tid: Vi afholder 3 hold om ugen Kl. 15-17 (6 pladser pr. hold).

Tilmelding: Hold øje med aktivitetskalenderen på www.feddetcaming.dk book herefter hos Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029 – efter aftale indbetaling på 683645.

Pris: 550,- pr. person inkl. Moms.

 

Find flere pakker her