skip_to_main_content

StaySail.Danmark

Har I hang til det maritime, skal I slå jer ned hos StaySail.Danmark, der ligger i den lille landsby Svensmarke, bare 150 meter fra bredden af indsøen Noret med direkte kig til Stege. De seks værelser på stedet har alle navn efter forskellige hollandske skibstyper og den hyggelige café, som StaySail også huser, er rigt udsmykket med skibsmodeller, sejl og andre maritime ”rekvisitter”. Værelserne er enkelt indrettede, men hyggelige, og alle har eget bad og toilet. Udendørs kan I slå jer ned på den lukkede gårdsplads eller på en af stedets mange terrasser.

Får I lyst til en tur på vandet, kan I leje kajakker, gummibåde, sejljoller og katamaraner på stedet, og værterne skal nok sørge for den nødvendige instruktion.

Der hviler en dejlig afslappet atmosfære over StaySail, og man fornemmer hurtigt værtsparrets store gæstfrihed og ærlige interesse for deres logerende. Parret, der er fra Holland, taler seks sprog og tager hellere end gerne en snak med deres gæster, så her kan man ikke undgå at føle sig hjemme.

Der kan altid fås morgenmad i cafeen, og ved forudbestilling kan alle dagens øvrige måltider også bestilles.

To af stedets seks værelser deles om et fælles baderum.