Gå til indhold
©  Foto:

Selvpluk af blåbær på Feddet

Pluk nogle af landets bedste blåbær i sensommer nær Feddet

På Feddet finder du en af Danmarks største økologiske blåbærplantager. Nyd den dejlige sensommer samtidig med du plukker blåbær, en af naturens dejligste og sundeste bær. Udover at smage fantastisk og være nemme at plukke tilskrives blåbær en lang række enestående helseegenskaber. Sæsonen er ofte fra uge 30 til uge 38.

Der plukkes udelukkende i 4 kg. spande som købes i campingpladsens information mod betaling på 110,- kr. pr. spand. Smag dig frem når du plukker - der er fem forskellige sorte at vælge imellem i plantagen.

Selvpluk af blåbær koster 80,- kr pr. kg ekker man kan købe en 4 kg. spand for 250 kr. inkl. spanden (værdi 20 kr). Man kan betale med MobilPay eller kontant.

Når du har betalt i informationen er der fri adgang til plantagen. Der udleveres en seddel som forklarer nærmere om adgang til plantagen og hvor de modne bær findes. Det er muligt at køre frem til plantagen i bil, hvor der er fri parkering. Følg skiltene fra campingpladsen. I hverdagene lukker informationen kl. 18.00  så vær i god tid. Adressen er: Feddet 12, DK 4640 Faxe. Tel 5672 5206 eller 4034 5601. Se mere på www.feddet.dk

Plantagen er åben mellem kl. 9 og 18.