Gå til indhold
©  Foto:

Rooms & Apartments Stege

Rooms & Apartments in Stege byder på en helt unik beliggenhed – lige midt i middelalderbyen Stege.
I det gamle Møns Bogtrykkeri udlejes to lyse og hyggelige ferielejligheder, som er navngivet efter ting fra det gamle trykkeri.

"Vinkelhagen" på 80 m2 er velegnet til 4-5 personer. "Sættekassen", 40 m2 til 2-3 personer. Begge har gode, store senge, som måler 90x200 cm.

“Vinkelhagen” er indrettet med to soveværelser med hhv. to og tre senge, opholdsstue med lænestole, TV og god spiseplads, eget køkken og stort badeværelse.

“Sættekassen” har opholdsstue med lænestole, god spiseplads, TV samt en seng forklædt som daybed, et lille soveværelse med to senge, eget køkken, bruseniche og separat toilet.

Begge køkkener er med kogeplader, lille ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, æggekoger, service og øvrigt køkkengrej. Lejlighederne har adgang til den vestvendte have med udsigt til Stege kirke. Den største har tillige adgang til østvendt gårdhave.

Selvom du ikke kan komme tættere på caféer, restauranter og shoppingmuligheder, er her fredeligt og roligt. Den centrale beliggenhed lægger op til besøg på byens spisesteder, mens bilen kan holde ferie. Her er gode parkeringsmuligheder i nærheden og kun 4 minutters gang til busstationen.

Lejeperiode minimum 2 nætter.