Gå til indhold
©  Foto:

PicnicStevns – oplev Stevns med alle sanser

Alle dine sanser kommer i brug, når du nyder en picnickurv i Stevns. Uanset om du er til romantik, naturoplevelser eller aktivitet, tilbyder vi en picnickurv og et picnicspot, der passer til lejligheden.

Nyd fuglenes sang, græssets kildren, blomsternes duft og den smukkeste naturudsigt ved Mandehoved mens du smager på de gode ting i picnickurven. Eller måske en BrunchPicnic med efterfølgende golf, hvis du ikke er mere til at tage en tur på vandet på et Paddle board og have en herlig madoplevelse på stranden, når du kommer i land.

Du kan opleve det hele på PicnicStevns.dk – hvor du finder et udvalg af lækre lokale picnickurve og spændende picnicspots.

Som et særligt tilbud i juni kan du nyde din picnickurv på Stevnsfortet – her får du nemlig en fribillet til terrænet på Koldkrigsmuseet, så picnic’en kan indtages i de historiske rammer.

Endelig tilbyder PicnicStevns også FirmaPicnic – her kan du skrive til os med ønsker, hvis I er en større gruppe, så prøver vi at matche det med alle vores spændende ingredienser, så I får en hyggelig og anderledes picnicoplevelse.