skip_to_main_content

MarineEvent Båd- og Cykeludlejning

Marine Event hører til i Karrebæksminde, og udover at tilbyde diverse aktiviteter til lands og vands, så har du også mulighed for at leje både og cykler.

Cykeludlejning

Enø, Karrebæksminde, fjorden, Gavnø og Næstved byder på storslået natur og smukke omgivelser. Det er oplagt at opleve den smukke natur på cykel, som I kan leje hos Marine Event. De udlejer både almindelige cykler og el-cykler.

Bådudlejning

Udforsk fjorden, sejl en tur rundt om Gavnø, igennem den lange kanal til Næstved, eller bare en lille smuttur på det lave vand med børnene, og få en unik naturoplevelse. Hos Marine Event har du mulighed for at leje joller, kajakker og stand up paddle boards.

Jolle med motor

Bliv kaptajn på din egen “Jack-Pot”- jolle og oplev den smukke natur fra sø-siden. Jollen er forsynet med påhængsmotor og der er plads til op til 5 personer, dog maks. 450 kg. Når du lejer Jollen har du også mulighed for at sejle til Rotteøen og gøre et lille ophold her.

Kajakker

Du kan også leje kajakker, og Marine Event tilbyder leje af to forskellige slags kajakker. Den ene er familiekajak, hvor der kan sidde to personer sikker og trygt, den er til leg, hygge og de korte ture. Den anden er en rigtig havkajakker med plads til én person. Denne er god til de lidt længere ture.

Stand up paddle

Du kan også leje de moderne Stand up Paddle. På det rolige vand i fjorden er det nemlig oplagt at prøve kræfter med det udfordrende bræt, hvor du står op og padler.

Priser

Lejepriser på de forskellige ting kan du finde på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de forskellige muligheder og sikkerheden omkring sejlads.