Gå til indhold
©  Foto:

Lollesgaard - Nyord kro - En skjult perle

Den klassiske danske kro med et moderne twist

Nede ved Sydsjælland ligger restauranten Lollesgaard på øen Nyord, som har eksisteret siden Evald Lolles svigermor flyttede til øen i 1947. I dag drives restauranten af et dygtigt hold af kokke og tjenere. Vi råder over nogle fantastiske omgivelser og restauranten har en dejlig have og en hyggelig krostue.

Kom ind og spis en lækker frokost i krostuen eller oplev den fredfyldte stemning i den gamle have, hvor fuglene synger og solen ofte skinner.

Interiøret i krostuen passer ind i den danske klassiske krostil, som i år har fået et mere morderne og rent udsende, der stadig bringer minder frem om gamle dage.

På Lollesgaard arbejder vi tæt sammen med vores leverandører og det lokale, for at levere det bedst mulige produkt til vores gæster.

Derfor skifter fisken og kødet på vores retter fra gang til gang og vi følger sæsonen nøje.

Vi gør en dyd ud af at bruge naturen omkring os og værne om vores miljø og klima, derfor ønsker vi kun at bruge danske råvare og støtte lokalt, vi vil hjælpe den lille landmand så det bliver så bæredygtigt og kortrejst og frisk som muligt.

Vores kokke sanker på øen for urter og bruger urtehaven og haven for at opnå det bedst muligt produkt til skabelsen af vores retter.

På vegne af hele Lollesgaard ønsker vi jer velkommen til en oplevelse i det danske nyfortolket køkken.