skip_to_main_content

Kitekollektivet

Kitekollektivet er et stærkt, inkluderende fællesskab, hvor alle aldre og niveauer af kitesurfer kan komme i gang eller videreudvikle sig indenfor den fantastiske vandsport. Ambitionen med Kitekollektivet er både at gøre kitesurfing til en holdsport, hvor kitesurfere kan mødes rundt om på Sjælland og at give kurser, som kan gøre det muligt for alle at give sig i kast med den adrenalinfyldte sportsgren.

Kitekollektivet blev stiftet med ambitionen om at skabe det stærkeste kitesurfing fællesskab på Sjælland, hvor vores kursister og medlemmer kan mødes på strandende og samles om sporten. Kitekollektivet har derfor en ambition om at følge dig fra første gang på vandet og hele vejen til du er en selvstændig kitesurfer.

Hos Kitekollektivet tilbyder vi både private kurser, makker-, gruppe-, samt holdundervisning. Så der derfor mulighed for frit at vælge, hvordan du vil foretrækker at komme i gang med vandsporten. Vil du have 1:1 undervisning første gang eller vil du dele oplevelsen med en ven eller kæreste, eller skal hele vennegruppen afsted sammen? Samtidig vil der også snart introduceres faste kurser for avancerede kitesurfere, som ønsker at videreudvikle sig indenfor tricks og teknikker. Læs mere om alle mulighederne på vores hjemmeside.

Da Kitekollektivets kerne handler om fællesskab, så har alle muligheden for at blive medlem, hvilket betyder fordele såsom; Få tilbud på kurser, camps og events, blive en del af den interne Facebook-gruppe, hvor der deles tips og tricks og deltage i forskellige arrangementer. Medlemskabet koster 500 kr. årligt og inkluderer en rashguard (surfer-trøje, der beskytter huden). Bliv medlem via vores hjemmeside.

Kitekollektivets instruktører har alle mange års erfaring med kitesurfing og fælles for dem er passionen for kitesurfing samt at hjælpe kursister i gang med sporten.

Hvor kan jeg kite, og hvad kræver det?

Kitekollektivet samarbejder med Feddet Strand Resort og der tilbydes derfor kurser ved Feddet som ligger ud til Præstø Fjord, som er et ideelt sted til kitesurfing. Læs mere om det på Feddets hjemmeside

Kitekollektivet surfer derudover her: Sydvestpynten (Amager), Ved Café Sylten (Amager), Lynæs, Nivå, Farø (Bogø), Sanddobberne og Landerslev. Holdundervisning finder dog fast sted ved Amager, enten Sydvestpynten eller Sylten.

At tage et kursus med Kitekollektivet er noget nemmere, end man umiddelbart tror. For at deltage skal du blot medbringe: Badetøj, håndklæde, godt humør, samt tøj, der passer til vejrforholdene, da kurset starter på land, så sørger vi for resten. Tag eventuelt lidt snacks, drikke og solcreme med.

Såfremt vejrudsigten ikke ser lovende ud, så rykker vi Kitekollektivets undervisning. Der skal være mindst 6 m/s, og vinden skal komme fra en vestlig/sydlig/østlig retning. Andre vejrfænomener kan ligeledes betyde aflysning.