Gå til indhold
©  Foto:

Haslev Biograf

Haslev Bio er en lokal biograf med den nyeste lyd og teknik, med de 99 behaglige pladser i den ene sal biografen har, er der virkelig plads til hygge. Biografens bygninger og selve drift udstyret ejes af Faxe Kommune men virksomhed Haslev Bio bliver selvstændigt drevet af Sisse Labuz Andersen. Hun startede med at forpagte biografen i september 2018 og er altid klar på nye tiltag som selvstændig i den lille biograf.  

I Haslev Bio finder du ud over de nyeste film også alt hvad maven begærer, lige fra vitamin vand, juice, kildevand og sodavand, til bland selv slik, chips , chokolade og lune nylavede popcorn. 

Selvom det er en lille biografen med blot 99 pladser, kan den meget mere end blot at give gode filmoplevelser. Her vises der forpremiere med besøg af kendte skuespiller, der er live musik aftener, strikke bio, baby bio, foredrag med store som små navne, opera, ballet, senior arrangementer, skolen i biografen, børnebiffen i samarbejde med dfi og meget mere. 

Biografen bliver fuldt ud brugt fra formiddag til sen aften, hele året rundt.
Fra tidlig formiddag kan der både være skoler samt børnehaver eller lignende der har glæde af biografen og fra eftermiddag og frem til aftenen køre alle de store film, samtidig med alle de store biografer spiller dem. 

Besøg endelig deres hjemmeside, måske du vil  ''synes godt om'' deres Facebook, der du kan følge med i de nyeste tiltag eller ''følge'' dem på instagram

Share your wonders: