Gå til indhold
©  Foto:

GODTBRØD VORDINGBORG

GodtBrød er kvalitet helt til kanten - surdejsbageri og cafe med brød og kager af højeste kvalitet. Vi bager kun med økologiske råvarer.

GodtBrød er kvalitet helt til kanten - surdejsbageri og cafe med brød og kager af højeste kvalitet. Vi bager kun med økologiske råvarer.

Bagbutikken i Vordingborg ligger i Algade 54A (gågaden), og du kan få adgang med barnevogn eller kørestol via rampen i porten. Og selvfølgelig må du sidde og amme i et rart lokale for dig selv.

Hos GodtBrød i Vordingborg finder du både brødudsalg og cafe, og her kan du få nok verdens bedste croissant. Bag GodtBrød står nemlig chefbager Signe Kamilla Vad Pedersen, som i flere år styrede Nimb Bageri i Tivoli. Signe er uofficiel verdensmester i croissanter.   

GodtBrød bager surdejsbrød på økologisk, stenkværnet mel, bagt i stenovn. Sådan noget brød, som tager tid. Tid har vi heldigvis masser af i udkanten. Herude, hvor himlen er høj og vi er tæt på råvarerne. Her er der tid til at udvikle smag og styrke.  

Hos GodtBrød finder du et lille og stærkt kvalitetsudvalg, hvor surdejsbrødet naturligvis er omdrejningspunktet. Langsomt og smagfuldt brød. Både hvedebrød med saftig krumme og knasende skorpe og vidunderligt rugbrød med gods i.

Desuden kan du få snurrer med kanel, kardemomme og andre dejlige ting. Wienerfirkanter og croissanter. Fyld efter årstiden og efter vores lokale leverandørers kapacitet. Rabarber i forsommeren. Æbler i efteråret, danske og økologiske. Marcipan og krydderier til jul. 

Kaffen er nøje udvalgt, mørk og specialristet (og økologisk). Du kan også få eksempelvis en Naturfrisk-sodavand og andet dejligt i cafeen, og du kan selvfølgelig købe smør, ost og andet livsnødvendigt til dit brød.

Ganske enkelt GodtBrød - kvalitet helt til kanten.

GodtBrød Vordingborg har åbent tirsdag til søndag 7-16. Kun lukket 1. og 2. juledag samt nytårsdag.

Share your wonders: