Gå til indhold
©  Foto:

GODTBRØD STEGE

GodtBrød er kvalitet helt til kanten - surdejsbageri og cafe med brød og kager af højeste kvalitet. Vi bager kun med økologiske råvarer.

GodtBrød er kvalitet helt til kanten - surdejsbageri og cafe med brød og kager af højeste kvalitet. Bagbutikken i Stege ligger på Storegade 30 (hovedgaden), og her kan du købe lækkert brød, sandwiches og dejlige søde ting. Vi bager kun med økologiske råvarer.

Sæt dig i vinduet og følg med i Steges gadeliv, eller tag din sandwich med lige rundt om bygningen til det fantastiske grønne område, hvor du sidder med udsigt over Stege Nor. Bedre frokostudsigt finder du ikke i hele Danmark.

Bag GodtBrød står chefbager Signe Kamilla Vad Pedersen, som i flere år styrede Nimb Bageri i Tivoli. Hun bager surdejsbrød på økologisk, stenkværnet mel, bagt i stenovn. Sådan noget brød, som tager tid. Tid har vi heldigvis masser af i udkanten. Herude, hvor himlen er høj og vi er tæt på råvarerne. Her er der tid til at udvikle smag og styrke.  

Hos GodtBrød finder du et lille og stærkt kvalitetsudvalg, hvor surdejsbrødet naturligvis er omdrejningspunktet. Langsomt og smagfuldt hvedebrød - og også det, som vi laver sandwiches af.

Kaffen er nøje udvalgt, mørk og specialristet (og økologisk). Du kan også få eksempelvis en Naturfrisk-sodavand og andet dejligt i cafeen, og du kan selvfølgelig købe smør, ost og andet livsnødvendigt til dit brød.

Du kan også få snurrer med kanel, kardemomme og andre dejlige ting. Wienerfirkanter og croissanter. Rugbrød med gods i og knasende skorpe. Søde sager med fyld efter årstiden og vores lokale leverandørers kapacitet. Rabarber i forsommeren. Æbler om efteråret, danske og økologiske. Marcipan og krydderier til jul. 

Ganske enkelt GodtBrød - kvalitet helt til kanten.

GodtBrød Stege har åbent tirsdag til søndag 7-16. Kun lukket 1. og 2. juledag samt nytårsdag.