Essens - Frederiksminde

Restaurant Essens er et af højdepunkterne ved et besøg på Hotel Frederiksminde i Præstø. I 2016 fik Essen tildelt en Michelinstjerne, og foruden denne er restauranten også tildelt "den fembladede kløver" som gives for bæredygtige tiltag.

Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun halvtreds meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er enestående. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale romantiske stil fra 1890’erne. Nyd den unikke ro i vores 19 elegant udsmykkede værelser og suiter der alle er indrettet forskelligt i romantisk stil og med personlig atmosfære.

Vores Michelin-stjerne restaurant, Essens, byder på et køkken med råvarer, som er af ypperste kvalitet - havets friske udbud, sæsonens vildt og lækkerier fra små lokale producenter. Jonas Mikkelsen, som er køkkenchef på Essens har mange eksperter i ryggen, der betegner ham som et af Danmarks største kokketalenter. I 2014 startede vi sammen med en lokal landmand vores egen køkkenhave, hvor vi selv producerer friske grøntsager, vi nyder at serverer i vores restaurant, Essens.  

Til frokost vil restauranten, Ingrid, servere lækkert smørrebrød af lokale råvarer. 

Se mere på hjemmesiden for at bestille bord.

Nærliggende turistattraktioner omfatter Nysø Slot (Thorvaldsens samling) og både København samt Møns Klint kan nås inden for 1 times kørsel.