Gå til indhold
©  Foto:

De Hvide Svaner Camping

De Hvide Svaner Camping er i 2021 blevet godkendt som en 4-stjernet campingplads og har derudover en miljøvenlig campingplads med certificeringen Green Stay. 

De Hvide Svaner Camping er en stor velindrettet plads med alle moderne faciliteter beliggende ned til Karrebæk Fjord. Bådebro til mindre både. Udlejning af hytter, campingvogne samt luksus villatelte med fast bund og senge.

På campingpladsen er der en stor swimmingpool og børnebassin (åbent fra maj til august), som i 2020 har gennemgået en større renovering samtidig med, at der også er investeret i nye bade-, toilet- og køkkenfaciliteter. Herudover er der på campingpladsen legeplads med hoppepuder, dyr, klatretårn, trampoliner, karrusel, derudover har vi beach volley, basketball og fodboldbane, bordtennis, minigolf, pedalbåde, Stand up Paddle og et Minimarked samt Grill.

Der kan lejes forskellige typer af kajakker samt SUP-board og vandcykler. Der er mulighed for at deltage på guidede ture fx fra De Hvide Svaner til Karrebæksminde eller Gavnø Rundt. Der afholdes også introduktionskurser, så man kan blive helt tryg ved kajaken inden man selv drager ud. 

Pladsen tilbyder trådløs internetadgang. 

I hele sæsonen arrangeres en lang række aktiviteter, her anbefaler vi et besøg på vores hjemmeside.

Pladsen ligger tæt på Karrebæksminde, Enø, Gavnø og Næstved med fine indkøbsmuligheder og med Næstved Golfbane som nabo og kun ca. 17 km. til Bonbon-Land.

For mere information besøg vores hjemmeside.

Share your wonders: