B&B Sleep and Coffee

Hos Bed & Breakfast Sleep and Coffee bor I midt på hovedstrøget i den hyggelige købstad Præstø. Stedet har til huse i den gamle bagermesterbolig, hvor første sal er indrettet med værelser, fælles bad/toilet, fælles køkken og opholdsstue samt udgang til en stor terrasse med udsigt over haven og Tubæk Å. På anden sal er der en 110 m2 stor lejlighed med eget køkken, bad/toilet og vaskemaskine. Stueetagen huser en hyggelig café, hvor I kan få serveret jeres morgenmad.

For enden af den hyggelige have løber Tubæk Å, og har I lyst, kan I leje kanoer og kajakker på stedet og sætte dem i vandet fra den lille anløbsbro. – Berlin-København cykelruten løber igennem Præstø, og kommer I på cykel, kan I glæde jer over, at Bed & Breakfast Sleep and Coffee er ”Bed+Bike-certificeret”.

Med stedets centrale beliggenhed er I tæt på det hele: Præstøs hyggelige havn er blot få minutters gang væk, og det samme gælder busstationen og byens gamle kvarter med sine fine huse og romantiske småstræder. Thorvaldsen-samlingen på Nysø Museum er blot halvanden km væk, mens der er ca. seks km til Sydmotorvejen.