Gå til indhold
©  Foto:

Askegården Bed & Breakfast

Askegården er fra 1798 og har været landbrugsejendom indtil for 15 år siden. Gården har de sidste 10 år gennemgået en omfattende renovering, så gården i dag fremstår moderne og tidssvarende. Gården ligger midt i de skønneste natur med masser af liv. Her er en parklignende have med masser af siddepladser, og en sø med en stor terrasse.

Indvendigt er alt utraditionelt, nyt og rent. De gamle konstruktioner er bevaret så den gamle "Askegårds-sjæl" fint kan mærkes. Der er 5 min til skov og en super badestrand, 10 min til Bissserup havn og kro. Her er også nærmeste indkøbsmulighed.

Askegaarden Holiday Apartments består af tre lejligheder. Den lille (Studio), som er egnet til ophold af en enkelt, et par og en lille familie med maks. to børn. Den store lejlighed (Family) er 100 m2 og er velegnet til en større familie, der har et stort pladsbehov. Luxuslejligheden (Penthouse) er for den lidt mere krævende lejer, hvor æstetikken og pladsbehovet går op i en højere enhed.

Alle lejlighederne er nyrenoverede og udstyret med alt, hvad en moderne lejer har brug for. Der er gratis adgang til vaskemaskiner, grill, WiFi, cykler, stor have med sø, børnevenlige dyr, der alle elsker at blive klappet.

Share your wonders: