efteraarsferie-sydsjaelland-moen-skov-cykel-tur-ferie

Efterårsferie i SydkystDanmark

Oplevelser, aktiviteter og masser af inspiration til en (u)hyggelig efterårsferie på Sydsjælland og Møn.

Unik musikoplevelse i Næstved

Den 1.-2. november kan du lade dine øre forføre til festivalen Blues Paradis, hvor verdenskendte navne står for stemningsfuld underholdning!

Skovtårnet - SydkystDanmarks bedste udsigt

Ved Sydmotorvejens afkørsel 37 Rønnede er Camp Adventures helt unikke Skovtårn netop åbnet. Oplev den fantastiske udsigt fra Sjællands højest tilgængelig punkt 135 m over havets overflade!

Kom ned og bliv høj

Kom ned og bliv høj. Ude i det fri og oppe i høje tårne. I kajak og i kano. På stejle skrænter og brede strande. På Camønoen. På gåben. På cykel. Og på hesteryg. Her begynder naturen.

Blå oplevelser i SydkystDanmark

SydkystDanmark er begunstiget af en utrolig lang kystlinje, så her er næsten uanede muligheder for oplevelser både på, i og ved vandet. Fordyb dig i alle oplevelserne nær vandet.

ferie-med-boern-familieferie-sommer

Meget mere familieferie!

Klik her for at læse mere om ferie med børn i SydkystDanmark, samt alle de muligheder I har at vælge i mellem, når I vil opleve noget!

Ferie for voksne

På ferie med din partner eller vennerne?

Nyd samværet med din partner eller vennerne, når I holder ferie i SydkystDanmark. Klik her og læs mere om alt det, som kunne have jeres interesse.

CulturePoint

Bliv rigere på kultur

Få særlige tilbud og store rabatter på alt inden for kultur, natur, kroer, restauranter og overnatning på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Tilmeld dig kulturfællesskabet CulturePoint!

Biosfære Møn

Biosfæreområdet dækker over 450 kvm og man kan opleve de gængse danske naturtyper både på landet og i vandet.

Jul på Sydsjælland og Møn

Jul på Sydsjælland og Møn

Oplev juleglæden over hele SydkystDanmark! Det bugner med aktiviteter; julepynt, julemarkeder, julebag, juleshopping og ikke mindst masser af muligheder for at finde det helt rigtige juletræ.

Ole Eskling

Mød Ole Eskling fra Møns Klint Resort

Ildsjælen fra Møns Klint

 

Mød Gavnø Slots Baronesse Helle Reedtz-Thott

At drive og udvikle et stykke dansk kulturarv som Gavnø Slot er en livsopgave. Kom med Baronesse Helle Reedtz-Thott rundt på et af Danmarks smukkeste slotte og hør hendes historie. 

Paradehuset

Mød landskabsarkitekterne fra Gisselfeld Kloster

To af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle arbejder hver dag for at skabe et fantastisk og helt magisk univers i Paradehuset på Gisselfeld Kloster - mød dem her.

Mød Kasper Kristensen fra Feddet Strand Resort

Mød Kasper Kristensen fra Feddet Strand Resort

Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i SydkystDanmark

Tag turen til Sydsjælland og Møn og oplev de bedste campingpladser midt i naturen og tæt på kysten

Sommerhus på Sydsjælland - Lej sommrhus - Sommerhusferie

Feriehusudlejere

Er du til hygge i sommerhus, er vi sikre på, at du også her kan få dine ønsker opfyldt. Her er noget for enhver smag og både med og uden havudsigt.

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download og bestil materiale

Her kan du downloade vores katalog, et kort over SydkystDanmark og vores Travel Magazine - kortet og magazinet kan du ligeledes bestille

Play Video

Video - Voksenferie i SydkystDanmark

Få en masse oplevelser med hjem, når du holder ferie i SydkystDanmark sammen med kæresten eller vennerne. Alverdens muligheder, aktiviteter oplevelser venter på jer! Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Familieferie i SydkystDanmark

Få den bedste ferie og de bedste ferieminder fra jeres familieferie i SydkystDanmark. Med alverdens muligheder, kan I med sikkerhed finde noget interessant for både store og små. Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Oplevelser indenfor 1 time