Ferie i SydkystDanmark

Her begynder historierne ...

Nytårskonferencen i SydkystDanmark

Nytårskonferencen i SydkystDanmark 28. januar 2019

Traditionen tro inviteres hele turisterhvervet til en spændende dag med topaktuelle oplæg, debatter og indspark fra turismens beslutningstagere, ildsjæle og fagfolk. Læs mere her.

Jul på Sydsjælland og Møn

Jul på Sydsjælland og Møn

Oplev juleglæden over hele SydkystDanmark! Det bugner med aktiviteter; julepynt, julemarkeder, julebag, juleshopping og ikke mindst masser af muligheder for at finde det helt rigtige juletræ.

Dark Sky over Møns Klint - Oplevelser på Møn

Dark Sky – Nordens flotteste stjernehimmel

Camping er den perfekte ferieform til at opleve stjernerne - her er I tætte på naturen og lysforureningen er ofte meget lavere end i byerne. Læs mere om hvordan Dark Sky kan opleves her.    

CulturePoint

Bliv rigere på kultur

Få særlige tilbud og store rabatter på alt inden for kultur, natur, kroer, restauranter og overnatning på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Tilmeld dig kulturfællesskabet CulturePoint!

Shopping i Næstved

Shopping på Sydsjælland og Møn

Mulighederne for shopping er mange i SydkystDanmark - læs her hvor I finder de hyggelige gågader, velkendte kædebutikker og mange sjove specialforretninger.

Ole Eskling

Mød Ole Eskling fra Møns Klint Resort

Ildsjælen fra Møns Klint

 

Tove Damholt

Mød Tove Damholt fra Verdensarv Stevns

Meteornedslag, dinosaurer og begyndelsen på livet som vi kender det i dag – mød én af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle og hør om verdensarven på Stevns Klint.

Mød Gavnø Slots Baronesse Helle Reedtz-Thott

At drive og udvikle et stykke dansk kulturarv som Gavnø Slot er en livsopgave. Kom med Baronesse Helle Reedtz-Thott rundt på et af Danmarks smukkeste slotte og hør hendes historie. 

Paradehuset

Mød landskabsarkitekterne fra Gisselfeld Kloster

To af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle arbejder hver dag for at skabe et fantastisk og helt magisk univers i Paradehuset på Gisselfeld Kloster - mød dem her.

Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i SydkystDanmark

Tag turen til Sydsjælland og Møn og oplev Danmarks bedste campingpladser midt i naturen og tæt på kysten - kom hjem med gode minder i bagagen fra din familieferie

Sommerhus på Sydsjælland - Lej sommrhus - Sommerhusferie

Feriehusudlejere

Er du til hygge i sommerhus, er vi sikre på, at du også her kan få dine ønsker opfyldt. Her er noget for enhver smag og både med og uden havudsigt...

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Bestil/download vores katalog og destinationskort

Her kan du bestille eller downloade vores katalog samt et kort over SydkystDanmark. Har du brug for mange eksemplarer? Så send din bestilling via info@vism.dk 

Play Video

Video - Voksenferie i SydkystDanmark

Få en masse oplevelser med hjem, når du holder ferie i SydkystDanmark sammen med kæresten eller vennerne. Alverdens muligheder, aktiviteter oplevelser venter på jer! Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Familieferie i SydkystDanmark

Få den bedste ferie og de bedste ferieminder fra jeres familieferie i SydkystDanmark. Med alverdens muligheder, kan I med sikkerhed finde noget interessant for både store og små. Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Oplevelser indenfor 1 time