Ferie i SydkystDanmark

Her begynder historierne ...

Skovtårnet - SydkystDanmarks bedste udsigt

Ved Sydmotorvejens afkørsel 37 Rønnede er Camp Adventures helt unikke Skovtårn netop åbnet. Oplev den fantastiske udsigt fra Sjællands højest tilgængelig punkt 135 m over havets overflade!

Digitalt rabathæfte

Digitalt rabathæfte til attraktioner og oplevelser

Vis Fun Pass rabatkuponen direkte fra din smartphone eller print kuponen ud og medbring til de attraktioner du besøger på Sydsjælland og Møn - så får du de gode tilbud på udvalgte steder.

 

Ferie for voksne

På ferie med din partner eller vennerne?

Nyd samværet med din partner eller vennerne, når I holder ferie i SydkystDanmark. Klik her og læs mere om alt det, som kunne have jeres interesse.

ferie-med-boern-familieferie-sommer

Meget mere familieferie!

Klik her for at læse mere om ferie med børn i SydkystDanmark, samt alle de muligheder I har at vælge i mellem, når I vil opleve noget!

Blå oplevelser i SydkystDanmark

SydkystDanmark er begunstiget af en utrolig lang kystlinje, så her er næsten uanede muligheder for oplevelser både på, i og ved vandet. Fordyb dig i alle oplevelserne nær vandet.

CulturePoint

Bliv rigere på kultur

Få særlige tilbud og store rabatter på alt inden for kultur, natur, kroer, restauranter og overnatning på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Tilmeld dig kulturfællesskabet CulturePoint!

Shopping i Næstved

Shopping på Sydsjælland og Møn

Mulighederne for shopping er mange i SydkystDanmark - læs her hvor I finder de hyggelige gågader, velkendte kædebutikker og mange sjove specialforretninger.

UNESCO verdensarv Stevns Klint med Højerup Kirke

Oplev Stevns Klint UNESCO Verdensarv

Stevns Klint er et stykke verdenshistorie, der ikke kan opleves andre steder i verden! En hændelse der var ved at udrydde al liv på Jorden, foregik netop her ved klinten - for 66 millioner år siden!

Ole Eskling

Mød Ole Eskling fra Møns Klint Resort

Ildsjælen fra Møns Klint

 

Tove Damholt

Mød Tove Damholt fra Verdensarv Stevns

Meteornedslag, dinosaurer og begyndelsen på livet som vi kender det i dag – mød én af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle og hør om verdensarven på Stevns Klint.

Mød Gavnø Slots Baronesse Helle Reedtz-Thott

At drive og udvikle et stykke dansk kulturarv som Gavnø Slot er en livsopgave. Kom med Baronesse Helle Reedtz-Thott rundt på et af Danmarks smukkeste slotte og hør hendes historie. 

Paradehuset

Mød landskabsarkitekterne fra Gisselfeld Kloster

To af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle arbejder hver dag for at skabe et fantastisk og helt magisk univers i Paradehuset på Gisselfeld Kloster - mød dem her.

Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i SydkystDanmark

Tag turen til Sydsjælland og Møn og oplev de bedste campingpladser midt i naturen og tæt på kysten

Sommerhus på Sydsjælland - Lej sommrhus - Sommerhusferie

Feriehusudlejere

Er du til hygge i sommerhus, er vi sikre på, at du også her kan få dine ønsker opfyldt. Her er noget for enhver smag og både med og uden havudsigt...

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download vores katalog

Her kan du downloade vores katalog og et kort over SydkystDanmark - kortet kan du ligeledes bestille. Har du brug for mange eksemplarer? Så send din bestilling via info@vism.dk 

Play Video

Video - Voksenferie i SydkystDanmark

Få en masse oplevelser med hjem, når du holder ferie i SydkystDanmark sammen med kæresten eller vennerne. Alverdens muligheder, aktiviteter oplevelser venter på jer! Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Familieferie i SydkystDanmark

Få den bedste ferie og de bedste ferieminder fra jeres familieferie i SydkystDanmark. Med alverdens muligheder, kan I med sikkerhed finde noget interessant for både store og små. Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Oplevelser indenfor 1 time