SUP i SydkystDanmark

SydkystDanmark forlænger sensommeren

Rødvig Kro & Badehotel
Oplev sensommeren lige her
Luk

SydkystDanmark forlænger sensommeren

I SydkystDanmark forlænger vi sensommeren med både september og oktober måned, så du kan nå at opleve alt det Sydsjælland og Møn har at byde på. Overvældende natur, gastronomi i verdensklasse, glaskunst og glamping. Så sæt hverdagen på pause og tag på minigetaway til SydkystDanmark med en kær veninde, en savnet søster eller en heldig ægtemand. Det er sensommer, når det er bedst!

Top 16 - de mest unikke oplevelser!

Længes du efter nye oplevelser og indtryk, så er SydkystDanmark et godt sted at starte. På denne liste har vi samlet alle Sydsjællands og Møns absolutte topattraktioner, som du bare ikke må gå glip af.

På weekendtur i SydkystDanmark

En weekend udover det sædvanlige? Se vores forslag til en weekend i SydkystDanmark med kvalitet, aktivitet, god mad og tid til ro og refleksion - alt sammen i unikke omgivelser.

Kig længere

  

Se op på de millioner af stjerner, som funkler om kap på nattehimlen over Møn og Nyord. Kom højt til vejrs i Skovtårnet, der snor sit spiralformede skelet igennem de tætte trækroner. Eller nyd udsigten udover det azurblå hav fra kanten af de to imponerende klinter på Møn og Stevns. Kort sagt er det store naturoplevelser med en udslået udsigt, der venter, når du kommer til Sydsjælland og Møn.

Skovtårnet ved Camp Adventure

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i absolut særklasse. Tårnets øverste platform befinder sig 135 meter over havets overflade og er dermed det højest tilgængelige punkt på Sjælland.

Dark Sky på Møn og Nyord

Tag til Møn eller Nyord, hvor du kan opleve fænomenet "Dark Sky" - en nattehimmel helt uden lysforurening, så millioner af stjerner blinker til dig.

Stevns Klint UNESCO Verdensarv

På Sydsjælland tårner Stevns Klint sig 41 meter op over havets overflade og er ubetinget områdets turistmæssige fyrtårn. I klinten ses tydelige lag af fiskeler, der fortæller om en af de værste katastrofer i Jordens historie.

Møns Klint

Møns Klint er et meget populært udflugtsmål, og man forstår godt hvorfor! De smukke hvide klinter, der rejser sig over havet, er nemlig noget helt særligt - og ikke bare i dansk målestok, men også i international.

Faxe Kalkbrud

Midt på Sjælland ligger Faxe Kalkbrud - et stykke Danmarkshistorie, som har haft stor betydning for millioner af år siden!

Oplev længere

Holmegaard Værk

Der bliver drejet, pustet og knoklet i det levende glasværksted på nyåbnede Holmegaard Værk - N ordens levende museum for glas, keramik og design.  Her forvandles glødende glasklumper til pastelfarvede champagneglas, kunstfærdige vaser og elegante skåle.

Danmarks Borgcenter

Et minde om middelalderens storhedstid på Sydsjælland - fortalt på en ny måde

Gavnø Slot

Det smukke rokokoslot byder på en eventyrlig oplevelse for alle.

Stevnsfortet

Danmarks og NATOs hemmelige brik i forsvaret under Den Kolde Krig helt tæt på.

Paradehuset

Et lille  botanisk paradis ved Gisselfeld Kloster fyldt med sanseindtryk.

Gå, cykl og sejl længere

Skønne vandreture

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Perfekte cykelruter

Foto: Tage Klee

Oplevelser på vandet

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Smag længere

Mikrobryggerier og vingårde på Sydsjælland og Møn

De danske mikrobryggerier er kommet for at blive og findes efterhånden i alle egne af landet – og selvfølgelig også på Sydsjælland og Møn.

SydkystDanmarks gastronomiske guide

Som Michelinrestaurant topper  Hotel Frederiksminde  den gastronomiske guide i SydkystDanmark. Men der står bestemt også andre restauranter klar til at forkæle dine smagsløg! Vi giver dig her overblikket over hæderkronede restauranter på Sydsjælland og Møn.

Smag lokalt

Vidste du, at SydkystDanmark har flere vingårde, gindestillerier og mikrobryggerier? Hertil kommer et væld af lokale specialiteter, lige fra håndlavet kafferisterier til frisk frugt, hjemmelavede marmelader og nyslynget honning. Alt sammen fremelsket af områdets mange lokale ildsjæle.

Sov længere

Unique Getaways

Er du til det skæve, det anderledes, det unikke? Prøv en af vores "Unique Getaways", hvor du overnatter i ét med naturen i rammer du med garanti ikke har prøvet før.

Deluxe Getaways

Har du brug for et afbræk fra hverdagen, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne og skruet op for luksus- og lækkerheds-barometeret? Prøv et af vores "deluxe-getaways", hvor madoplevelser og overnatning er af højeste kvalitet.

Foto: Destination SydkystDanmark

Dele af kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som en del af kampagnen 'Meget mere end #baredanmark'.