Perfekte cykelruter

Foto: VisitSydsjælland-Møn

I SydkystDanmark kan du cykle fra klint til klint - nemlig fra Møns Klint i syd til Stevns Klint i nord - eller omvendt! - Nyd det unikke landskab fra cykelsadlen, mærk vinden på kinderne og naturens herlige dufte. 

Østersøruten

Østersøruten byder på 170 kilometer afmærket cykelrute, der fører gennem storslået natur og forbi flere spændende seværdigheder i SydkystDanmark.

København-Berlin

Cykelruten mellem Berlin og København løber gennem SydkystDanmark. Her støder du på skønne gårdbutikker, fantastiske udsigter, spændende attraktioner, fristende strande og meget, meget mere.

Dagsture på cyklen

Hop op og lad dig føre forbi nogle af Sydsjællands smukkeste steder på cykel. Turene kan sagtens køres som endagsture og fører både gennem storslået natur og forbi flere seværdigheder samt gode spise- og overnatningssteder.

Cykeludlejning

Har du brug for at leje en cykel? Der er flere steder i på Sydsjælland & Møn, hvor det både er muligt at leje og få repareret cykler.

7 gode grunde til at vælge cykelferien

Vil I opleve en anderledes ferie, hvor I kan nyde solens stråler, den friske natur og komme helt ned i gear? Så har I her syv gode grunde til, hvorfor I vil elske en cykelferie i SydkystDanmark.

Download cykelruter her

Andet du kunne finde interessant

Fantastiske vandreture

Sørg for at suge alle naturens indtryk til jer, når I vandrer gennem Sydsjælland og Møn. Med uimodståelig natur – og masser af den – er der nok af van...

Blå oplevelser i SydkystDanmark

SydkystDanmark tilbyder et hav af "blå oplevelser" - både i og på havet. Her kan I både leje kajakker, kanoer, SUP-boards og tage på dykker- og snorke...

Parker og offentlig kunst i SydkystDanmark

På Sydsjælland og Møn finder I flere parker, hvor I kan opleve kunst i idylliske omgivelser og flankeret af historiske bygninger. Se vores guide til k...

Overnatning

SydkystDanmark byder på et væld af overnatningsmuligheder. Bliv inspireret og find den der passer bedst til dig. God fornøjelse.