Østersøruten

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Østersøruten byder på 170 kilometer afmærket cykelrute, der fører gennem storslået natur og forbi flere spændende seværdigheder i SydkystDanmark.

Overnatningsmuligheder nær Østersøruten

Camping ved Østersøruten

Står den på cykeltur på Østersøruten, så er ser flere muligheder for campingovernatning undervejs. Her finder du pladser tæt på ruten på Sydsjælland & Møn

Hoteller på Østersøruten

Hotellerne på Østersøruten tilbyder lækre omgivelser, afslappende atmosfære og god service. Nyd natten på et af SydkystDanmarks hotellerne og brug det som base for næste dags oplevelser.

Bed & Breakfasts på Østersøruten

Cykler I på Østersøruten, er der rig mulighed for at slå sig ned på et Bed & Breakfast-sted, så her skal I ikke ud på lange omveje, hvis I ønsker at bo privat og i fredelige omgivelser. Klik på "kort" funktionen og se hvor på ruten de forskellige steder ligger

De bedste oplevelser langs Østersøruten

9 tips til oplevelser for børn langs Østersøruten

Tag hele familien med på en tur ad "Østersøruten" og lad børnene slå sig løs ved nogle af de sjove familieattraktioner på Sydsjælland & Møn.

Smag på SydkystDanmark langs Østersøruten

Der skal benzin på motoren, når du begiver dig ud på Østersøruten, men heldigvis er der ikke langt mellem smagsoplevelserne på Sydsjælland og Møn. Her er vores bud på nogle af de bedste!

Oplevelser lidt væk fra ruten

Er du frisk på en afstikker fra Østersøruten, så kan vi anbefale disse oplevelser, der helt sikkert er de ekstra kilometer værd.

12 must sees på ruten

Gør dig selv en tjeneste og stop op og nyd nogle af SydkystDanmarks oplevelser på Østersøruten! Vi har samlet et udvalg af 12 exceptionelle oplevelser som vi anbefaler.

Mere information

Cykeludlejning

Har du brug for at leje en cykel? Der er flere steder i på Sydsjælland & Møn, hvor det både er muligt at leje og få repareret cykler.

Vores turistinformationer

Besøg SydkystDanmarks mange turistinformationer og få dagsaktuelle tips og ideer til oplevelser og aktiviteter i området. Vi hjælper også gerne med at finde et overnatningssted, et godt spisested eller noget helt tredje.

Se hele Østersøruten

Se kort over Østersøruten, så du nemt kan få et overblik over turen.