SydkystDanmark
Feddet Strand Resort islandske heste

Oplev Sydsjælland og Møn på hesteryg

Tag på ridetur i SydkystDanmark og oplev områdets smukke natur fra en hesteryg. På denne side har vi har samlet lidt forslag til rideoplevelser på Sydsjælland og Møn, hvor hele familien trygt kan være med. 

Oplev naturen fra en hesteryg

At sidde på hesteryggen og blive ført gennem fredelige skove, langs strande og over klinter er oplevelse for både krop og sjæl. Den oplevelse kan I blandt andet få langs dele af den 48 km lange natursti Fodsporet, der løber mellem Næstved og Slagelse. 

Vilde heste

Vilde Heste Sydsjælland og Møn

De små, ubeboede øer Lilleø og Tærø mellem Bodø, Sjælland og Møn er hjemsted for smukke, vilde heste, som lever i eksil her - uden kontakt med mennesker, foruden altså dem, der kommer dertil med båd, kano eller kajak for at få et glimt af de betagende dyr. Der bor omkring 40 vilde heste på de to øer, hvor de har boet siden 1960'erne. Når det er lavvande, spadserer de over vandet mellem øerne, og det er et flot syn at se fra vandsiden!

Det er også muligt at opleve 10 smukke, vilde heste ved Ulvshale på Møn. Hestene blev flyttet fra Langeland til Møn i 2018 i forsøget på at effektiv naturpleje.