Østersøruten

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Østersøruten er Danmarks længste nationale rute og byder på 820 kilometer afmærket cykelrute på tværs af Syddanmark. 170 skønne kilometer går gennem SydkystDanmark og fører dig lige forbi nogle af destinationens største naturoplevelser, spændende seværdigheder og lokale smagsoplever

Overnatningsmuligheder nær Østersøruten

Camping ved Østersøruten

Står den på cykeltur på Østersøruten, så er ser flere muligheder for campingovernatning undervejs. Her finder du pladser tæt på ruten på Sydsjælland og Møn

Hoteller på Østersøruten

Hotellerne på Østersøruten tilbyder lækre omgivelser, afslappende atmosfære og god service. Nyd natten på et af SydkystDanmarks hotellerne og brug det som base for næste dags oplevelser.

Bed & Breakfasts på Østersøruten

Cykler I på Østersøruten, er der rig mulighed for at slå sig ned på et Bed og Breakfast-sted, så her skal I ikke ud på lange omveje, hvis I ønsker at bo privat og i fredelige omgivelser. Klik på "kort" funktionen og se hvor på ruten de forskellige steder ligger

De bedste oplevelser langs Østersøruten

9 tips til oplevelser for børn langs Østersøruten

Tag hele familien med på en tur ad "Østersøruten" og lad børnene slå sig løs ved nogle af de sjove familieattraktioner på Sydsjælland og Møn.

Smag på SydkystDanmark langs Østersøruten

Der skal benzin på motoren, når du begiver dig ud på Østersøruten, men heldigvis er der ikke langt mellem smagsoplevelserne på Sydsjælland og Møn. Her er vores bud på nogle af de bedste!

Oplevelser lidt væk fra ruten

Er du frisk på en afstikker fra Østersøruten, så kan vi anbefale disse oplevelser, der helt sikkert er de ekstra kilometer værd.

12 must sees på ruten

Gør dig selv en tjeneste og stop op og nyd nogle af SydkystDanmarks oplevelser på Østersøruten! Vi har samlet et udvalg af 12 exceptionelle oplevelser som vi anbefaler.

Skønne naturoplevelser

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Mere information

Cykeludlejning

Har du brug for at leje en cykel? Der er flere steder i på Sydsjælland og Møn, hvor det både er muligt at leje og få repareret cykler.

Turistinformationer langs Østersøruten

Få hjælp af vores kompetente turistinformationer langs ØStersøruten

Se hele Østersøruten

På Østersørutens hjemmeside kan du se hele ruten og finde inspiration til at planlægge din tur på hele eller dele af Østersørutens 14 spændende etaper.