Nytår på Sydsjælland og Møn

Foto: Golero - iStock

Skyd nytåret ind i SydkystDanmark!

Gå det nye år i møde i nye omgivelser, hvor I ikke selv behøver at løfte en finger. Hold nytårsaften på en kro, en restaurant eller på et af Sydsjælland og Møns mange hoteller, slip for planlægningen og koncentrér jer i stedet 100% om at nyde den festlige aften. Og vågn op første nytårsdag til et veldækket brunchbord og nap måske en rask vandretur langs vandet, inden turen igen går hjemad. Det kan man da kalde selvforkælelse! 

Hotel Frederiksminde, Præstø
Lad Frederiksminde danne rammen om årets sidste store fest og forkæl dig selv med stedets lækre "Michelinmenu", der blandt andet består af jomfruhummere, østers, bagt torsk, ribeye og is på syrnet fløde. Pris: 2495,- (uden overnatning) / 3995,- (inkl. overnatning og brunch)
Rønnede Kro, Rønnede
Kom til nytårsfest på Rønnede Kro, der lægger op til et brag af en fest.  Pris: 1195,- (uden overnatning)
Hotel Menstrup Kro, Næstved
Kom godt ind i det nye år på Hotel Menstrup Kro og nyd deres lækre 4-retters menu. Pris: 1095,-,- (uden overnatning) / 1795,- inkl. overnatning
Feddeet Strand Resort
Tag familien med på en skøn nytårsferie på Feddet Strand Resort, hvor de gode oplevelser er i højsædet. Læn jer tilbage og nyd nytårsaften i skønne børnevenlige og familievenlige omgivelser.
Jungshoved Præstegaard, Præstø
Træd ind i det nye år med ro og nydelse på den smukke Jungshoved Præstegaard
Residens Møen
Tag en overnatning på Residens Møen, hvor I ikke skal tænke på andet, end at nye tiden, hinanden og den dejlige mad
Vemmetofte Strand Camping
Tilbring årets sidste dage på Vemmetofte Strand Camping, hvor fyrværkeri ikke er tilladt, men til gengæld kan I nye dagene med hunden i rolige omgivelser på en dyrevenlige plads
Find inspiration til endnu flere skønne oplevelser