Gavnø Classic Autojumble 2019

Kom helt tæt på, når mere end 1.100 fantastiske veterankøretøjer samles i slotsparken ved Gavnø Slot søndag 16. juni 2019. Udover de mange flotte biler, vil I også møde flot udklædte personer til ”Concours'en”, hvor det gælder om at have tøj på, der matcher bilens karakter og alder. En underholdende dag i smukke omgivelser.

gavnoe_veteranbilshow_groen_bil.jpg

Gavnø Classic Autojumble 2019

Kom helt tæt på, når mere end 1.100 fantastiske veterankøretøjer samles i slotsparken ved Gavnø Slot søndag 11. juni 2017.

Portene åbnes kl. 10.00 til det traditionelle Gavnø Classic Autojumble, der i år afvikles for 29. gang. Og der vil dagen igennem være konkurrencer i flotteste køretøj, flotteste stand og meget mere.

PROGRAM I PARKEN
Kl. 10.00     Slotsparken åbner.

Foto: Tage Klee / Per Rasmussen

Dannebrog 800 år – Vordingborg

I SydkystDanmark kan man mærke historiens vingesus og for 800 år siden var Vordingborg centrum for kongens hær og det var herfra man drog ud i verden. Et togt førte til slaget ved Lyndanisse, hvor Dannebrog faldt ned fra himmelen. Den 15. juni 2019 er det 800 år siden og det fejrer vi i Valdemar Sejrs hjemegn, Vordingborg. 

Skills rabat: Få 3 overnatninger betal kun for 2 på Enø Camping

Nyd ferielivet tæt på stranden i Karrebæksminde. Bo 3 dage på den hyggelige campingplads Enø Camping men betal kun for 2 (gælder for hverdage i lavsæson). Fortæl om Skills VIP kortet og 3 overnatninger for 2´s pris ved booking for at opnå rabatten.

Se meget mere om Enø Camping her...

 

Skills rabat: 20% rabat på historisk ophold på Hotel Vinhuset

Få 20% rabat på Hotel Vinhuset i Næstveds historiske ophold. Opholdet inkluderer: 

Ankomstdag:

  • Check ind fra kl. 15.00
  • 2 retters menu eller buffet efter kokkens valg på ankomstdagen i Restaurant Bytinget
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

Skills rabat: 20% rabat på overnatning på Residens Møen

Brug koden ”Skills2019” og få 20% rabat på hotellets online priser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke i juli og august. Rabatten opnås ved booking via www.residensmoen.dk 

Se meget mere om Residens Møen her...

 

Skills rabat: Tag cyklen gratis med Postbåden Røret

Tag en tur med postbåden Røret, der sejler mellem Nyord og Stege og Nyord og Jungshoved. Viser du dit Skills VIP-kort kan du tage cyklen med gratis (normalpris kr. 10,-).

Se meget mere om Postbåden Røret her...

 

Skills rabat: Gratis kaffe/the på sejltur med Færgen Møn

Som cyklist kan du tage sejlturen med Færgen Møn fra Kalvehave til Stege og slippe for at trampe i pedalerne men i stedet nyde en kop kaffe eller the ombord. Vis Skills kortet ved ankomsten.  

Se meget mere om Færgen Møn her...

 

Skills rabat: 10% rabat på vingårdsbesøg

10% på guidede vingårdsbesøg på Vesterhavegaarden med smagsoplevelser ved 2 personer. Ved over 10 personer til privat vingårdsbesøg, skriv ønsket dato til mail@vesterhavegaarden.dk

Se meget mere om Vesterhavegaarden her...

 

Skills rabat: 10% rabat på entréprisen i Næstved Legeland

Vis dit Skills VIP-kort i Næstved Legeland og få 10% rabat på entréen til Legeland og 10 % rabat på nye bookinger i Næstved Eventcenter.

Se meget mere om Næstved Legeland her...

 

Skills rabat: Gratis "Full English Breakfast" ved overnatning

Kom og se verden fra toppen af tårnet! Bestil din overnatning på Hønseriget Tokkeruplund på mail info@oggi.dk senest 5.juni 2019 og start dagen med en gratis "full english breakfast". Gælder ved overnatning i dobbeltværrelse i 2019. Henvis til Skills VIP kortet ved booking for at opnå rabatten.

Se meget mere om Hønseriget Tokkeruplund her...

Skills rabat: Gratis børnebillet på Færgen Ida

Tag turen med Færgen Ida fra Bogø til Stubbekøbing og få en gratis børnebillet for børn ifølge med voksen. Vis VIP kortet ved billetkøb for at opnå rabatten.

Se meget mere om Færgen Ida her...

 

Skills rabat: 20% rabat på entréprisen på Danmarks Borgcenter

Mød middelalderen i en helt ny vinkel på Danmarks Borgcenter. Vis VIP-kortet og få 20% rabat på entrébilletten, der giver adgang til vores spændende udstillinger, Gåsetårnet samt iPadguide.

Se meget mere om Danmarks Borgcenter her...

 

Skills rabat: 1 flaske vin i forbindelse med spisning

Bestil bord på Konference & Hotel Klinten og få 1 flaske husets vin i forbindelse med spisning. Nævn dit Skills VIP kort ved booking og vis det ved ankomst.

Se meget mere om Konference & Hotel Klinten her...

Skills rabat: 20% rabat på entréprisen på Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Tag ned under jorden og oplev det underjordiske fort, der består af 1,7 km lange gange 18 meter under jorden. Husk at booke tiden til den guidede tur på forhånd. Vis Skills VIP kortet og få rabat.

Se meget mere om Koldkrigsmuseum Stevnsfort her...

 

Skills rabat: Nyd spaen i forbindelse med overnatning

Overnat på Quistgaarden og lej hele spaen for kr. 500,- i 2 timer. Gælder kun i forbindelse med overnatning og fremvisning af Skills VIP-kort.

Se meget mere om Quistgaarden her...

 

Skills rabat: 38% rabat på entréprisen på GeoCenter Møns Klint

Oplev udstillingen "Hvor Danmark blev født" og alle de mange andre ting GeoCenter Møns Klint tilbyder. Vis Skills VIP kortet og få hele 38% rabat på entréen.

Se meget mere om Geocenter Møns Klint her...

 

Foto: Claire Droppert

Skills rabat: 20% rabat på entréprisen på Geomuseum Faxe

Besøg Geomuseum Faxe og oplev den dramatiske historie om den sidste store masseuddøden, der hændte for 66 millioner år siden. Vis VIP kortet og få 20% rabat på entréprisen. 

Se meget mere om Geomuseum Faxe her...

 

Skills rabat: Gratis linnedpakker ved overnatning

På Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter får du gratis linnedpakker (værdi kr. 80,- pr. pakke) til max 5 personer ved booking af ferielejlighed. Brug kodeordet SKILLS ved booking.

Se meget mere om Smålandshavet her...