Mød én af SydkystDanmarks ildsjæle: Ole Eskling

”There are things known, and things unknown – and in between are the Doors” Citatet står med svungen, håndmalet skrift på styrehuset på skibet Ida, der ligger I Klintholm Havn på Møn.

Skibet tilhører Ole Eskling – ordene stammer fra Jim Morrison, poeten og sangeren der stod i spidsen for et af de største bands i verdenshistorien; The Doors.

Camping med ro på

Camping med ro på

For de fleste mennesker kører hverdagen ofte der udaf i et højt tempo med faste rutiner, der kan få det hele til at hænge sammen. Her på siden har vi samlet et overblik over de små og hyggelige campingpladser i SydkystDanmark, hvor I kan få et afbræk fra hverdagens stress.

Allerede fra første ankomst på en af campingpladserne bliver I mødt af en afslappet stemning, der giver plads til at nyde hinanden og naturens ro. 

Camping i luksushytte på Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i luksus

Flere af campingpladserne i SydkystDanmark har opgraderet det gamle trepersoners telt til lækre luksushytter i forskellige størrelser. Her er der både plads til campingferie med hele familien eller en weekendtur med vennerne, hvor I kan nyde naturen, uden at give afkald på komforten.

Camping for børn

Camping i børnehøjde

På campingferien er der masser af plads til, at børnene kan hygge sig og finde nye legekammerater. Vi har samlet en oversigt over de mest børnevenlige campingpladser i SydkystDanmark, hvor der findes aktiviteter til børn i alle aldre - alt fra de vildelste legepladser, kreative værksteder og minigolf til kælezoo, swimmingpools og meget, meget mere!  

Camping ved stranden

Camping med stranden som nabo

Er dine børn villavejens største vandhunde eller elsker I blot lyden af bølgernes beroligende brusen? Så skal I helt sikkert vælge en af campingpladser i SydkystDanmark, der ligger få meter fra stranden. Så er der ingen undskyldning, for at springe morgendukkerten over!  

Foto: Tage Klee

Brug for en bryllupsplanlægger?

Heldigvis er det de færreste, der er rutineret i at holde bryllup og derfor kan det måske også være en smule nervepirrende at skulle planlægge den store dag på egen hånd. En bryllupsplanlægger kan hjælpe jer med at planlægge det perfekte drømmebryllup – alt fra gode råd og vejledning til den helt store pakke, hvor der er tænkt på det hele. Uanset hvilken løsning I vælger, får I en professionel indsigt og måske en anden tilgangsvinkel til jeres store dag.

Mød én af SydkystDanmarks ildsjæle: Tove Damholt

Det er koldt, det er fugtigt og det er i virkeligheden ikke særligt indbydende at trave rundt i de evige lange, mørke gange under Koldkrigsmusem Stevnsfort. Alligevel brænder der en ild og en varme. En ild i stemmen på Tove Damholt der viser rundt og indlevende fortæller om fortet, historien og den sammenhæng, der er i tingene her på Stevns.

Mød én af SydkystDanmarks ildsjæle: Sascha Bendix

Natureventyren fra Møns Klint

Sascha Bendix er et menneske i bevægelse. Ikke sådan i bogstavelig forstand i bevægelse hele tiden – for hvem er egentlig det - og så alligevel.

Sascha Bendix - Møns Klint

Drag ad vandvejen på blå eventyr

Drag på eventyr mellem spændende skibsvrag og oldgamle bopladser eller lad dig inspirere til en af de mange kortlagte ture i kajak. Du kan også finde nogle af Nordeuropas bedste steder til kite- og windsurfing og få styr på det nærmeste overnatningssted – eller måske en købmandsbutik. Mulighederne er mange ud for Vordingborgs næsten 400 kilometer kyst- og vandområder.

Rabatkupon til Geomuseum Faxe

Vis rabatkuponen ved køb af entré og få et gratis hæfte "Bestem dit Faxe fossil" til alle børn på fossiljagt

Download rabatkupon

Rabatkupon til Brobike Kalvehave Cykler

Vis rabatkuponen og spar 20% på al cykeludlejning

Download rabatkupon

Rabatkupon til Camp Adventure

Vis rabatkuponen og få gratis adgang til klatrehallen + klatrehandsker ved køb af billet til trætopbanerne 

Download rabatkupon

Rabatkupon til Danmarks Borgcenter

Vis rabatkuponen og få gratis entré til ét barn (inkl. Ipad guide) i følge med en betalende voksen 

Download rabatkupon

Rabatkupon til Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Vis rabatkuponen og spar 20% på entréen for hele familien 

Download rabatkupon

Rabatkupon til Slusehuset

Vis rabatkuponen og få to gammeldags isvafler ved leje af kano fra Slusehuset 

Download rabatkupon