Tag på opdagelse i børnehøjde

SydkystDanmark byder på mange sjove og udfordrende familieoplevelser. Vi har håndplukket en stribe af de bedste, der ret sikkert vil skabe begejstring hos børnene. Her er både spændende udstillinger, interessante virksomhedsbesøg og sjove og udfordrende oplevelsesparker.
Så rigtig god fornøjelse til hele familien.

Spændende udstillinger for børn og voksne

Når familien skal på tur er der mange meninger om, hvad der skal opleves. I SydkystDanmark er der mulighed for at opleve lidt af hvert - også på samme dag. Her er fx nogle af Sydsjælland og Møns spændende og familieegnede udstillinger. 

Unikke museer

Bliv klogere på Danmarkshistorien - gå under jorden og Stevnsfortet eller tag på en iPad-rejse tilbage til Valdemar Sejrs tid. Eller går endnu længere tilbage og oplev Danmarks fødsel! Her er nogle af vores unikke museer, som både børn og voksne vil have stor fornøjelse af.

Sjove virksomhedsbesøg

Flere virksomheder i SydkystDanmark byder indenfor til hyggelige rundvisninger, smagsprøver mv. Tag endelig børnene, så de kan blive klogere på, hvordan man laver is, bolcher og andre hyggelige produkter. 

Sjov og spænding for børn i alle aldre

De fleste børn er til sjov og spænding, og det kan de også få i SydkystDanmark, hvis I lægger vejen forbi nogle af vores populære oplevelsesparker. Her er underholdning for børn i alle aldre. 

Liste
Kort

Få mere inspiration til familieferien