Lystfiskeri på Sydsjælland og Møn

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Er du vild med at fiske - uanset om du betragter dig selv som prof eller amatør - skal du nok få din lyst styret i SydkystDanmark, hvor der er rigeligt med godt fiskevand. 

Sydsjælland og Møn har naturen og kysten, så kom og oplev et unikt område med mange gode fiskemuligheder.

Planlæg din fisketur og læs mere om de gode fiskesteder på Sydsjælland og Møn, og få tips og råd om blandt andet kystfiskeri, brakvandsfiskeri og trolling på Fishing Zealand.

Husk at anskaffe fisketegn og nogle steder også fiskekort samt tjek op på frednings- og mindstemålberegninger

Fishing Zealand

Foto: Rasmus Oversen

Kystfiskeri, langs med den Sydsjællandske og Mønske kyst kan man opleve et væld af havørredfiskeri. Den lange kystlinje gør det muligt for enhver fisker at finde et godt udgangspunkt for en god fangst, uanset om man er til fluefiskeri eller spinfisker.

Kystfiskeri på Sydsjælland og Møn

Langs Sydsjællands og Møns smukke kyster er der rig mulighed for at få noget på krogen - både for garvede lystfiskere og for dig, der bare vil prøve for sjov.

Kystfiskeri fra Stevns Klint

Smukke Stevns byder på et fantastisk havørredfiskeri. I lystfiskerkredse er Stevns nævnt som et af top stederne at fiske efter havørreder i landet. Stevns er altid garant for gode natur og fiskeoplevelser udover det sædvanlige. Der findes en række spændende fiskepladser fra nord t...

Trollingfiskeri, grundet det relative dybe vand i Østersøen er området også specielt godt til laksefiskeri, de fanges i mange størrelser og det kan være lidt af en kamp at få dem fanget ind, men det er kampen værd!
Klintholm havn fungerer i større stil som udgangspunkt for trollingfiskeri i området.

Trolling på Sydsjælland

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Brakvandsgeddefiskeri, Sydsjælland og Møn byder også på Danmarks bedste brakvandsgeddefiskeri. Brakvandsgedderne trives godt og har derfor gode vækstbetingelser i det brakke vand.

Brakvandsfiskeri

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Har du brug for en oversigt over de gode fiskesteder på Sydsjælland og Møn, så har Fishing Zealand sørget for en god oversigt her.

De gode fiskesteder på Sydsjælland og Møn

Foto: Fishing Zealand

Fisketegn og fiskekort

Fishing Zealand Magazine

God lystfiskerstil i Danmark

Book en lokal guide

Indhold du kunne finde interessant

Lystsejlads

Med sin lange kyststrækning, sine mange sunde, småøer, bugte, fredelige vige og helt unikke kystscenerier er Sydsjælland og Møn et rent slaraffenland ...

Oplevelser under vandet

Oplev SydkystDanmark under havoverfladen. Følg undervandsstierne i Vordingborg eller ved Kalvehave - eller dyk ned i det azurgrønne vand ved Møns Klin...

Golfbaner i SydkystDanmark

SydkystDanmark byder på flere skønt beliggende golfbaner. Se en oversigt over de mange muligheder nedenfor.

Til vands

Tag ud på det åbne hav, langs åer og ud på søer og oplev SydkystDanmark fra vandsiden. Her er vores forslag til underholdende vandoplevelser på Sydsjæ...