Far og søn fisker

Lystfiskeri på Sydsjælland og Møn

Er du vild med at fiske - uanset om du betragter dig selv som prof eller amatør - skal du nok få din lyst styret i SydkystDanmark, hvor der er rigeligt med godt fiskevand. 

Sydsjælland og Møn har naturen og kysten, så kom og oplev et unikt område med mange gode fiskemuligheder.

Planlæg din fisketur og læs mere om de gode fiskesteder på Sydsjælland og Møn, og få tips og råd om blandt andet kystfiskeri, brakvandsfiskeri og trolling på Fishing Zealand.

Husk at anskaffe fisketegn og nogle steder også fiskekort samt tjek op på frednings- og mindstemålberegninger

Rasmus Ovesen

Fishing Zealand

Kystfiskeri, langs med den Sydsjællandske og Mønske kyst kan man opleve et væld af havørredfiskeri. Den lange kystlinje gør det muligt for enhver fisker at finde et godt udgangspunkt for en god fangst, uanset om man er til fluefiskeri eller spinfisker.

Trollingfiskeri, grundet det relative dybe vand i Østersøen er området også specielt godt til laksefiskeri, de fanges i mange størrelser og det kan være lidt af en kamp at få dem fanget ind, men det er kampen værd!
Klintholm havn fungerer i større stil som udgangspunkt for trollingfiskeri i området.

Båd ved Møns klint

Trolling på Sydsjælland

Brakvandsgeddefiskeri, Sydsjælland og Møn byder også på Danmarks bedste brakvandsgeddefiskeri. Brakvandsgedderne trives godt og har derfor gode vækstbetingelser i det brakke vand.

Stor fisk

Brakvandsfiskeri

Har du brug for en oversigt over de gode fiskesteder på Sydsjælland og Møn, så har Fishing Zealand sørget for en god oversigt her.

Lystfisker ved kyst

De gode fiskesteder på Sydsjælland og Møn