Møns Klint

Kom ned og bliv høj

Bliv høj af naturen og kom ned i gear! Kom ned til SydkystDanmark. Bare en time fra København og så er du allerede langt væk. Væk fra stress og jag. Ude i det fri og oppe i høje tårne med udsigt og udsyn! I kajak eller i kano. På stejle skrænter og brede strande. På gåben, på cykel eller på hesteryg.

Kom ned og tag for dig af de mange aktiv-oplevelser, der venter i SydkystDanmarks unikke natur.

Overnat midt i naturen

Tag til Sydsjælland og Møn og oplev de bedste campingpladser midt i naturen og fald i søvn til skovens lyde eller havets brusen. 

Skab ferieminderne på Feddet Strand Resort

Foto: VisitSydsjælland-Møn

På Feddet Strand Resort er der overnatningsmuligheder og aktiviteter for hele familien! Spil en omgang mini-golf på den store bane, rid en tur på de islandske ponyer og das i de lækre hytter tæt på vandet.

Kom ned i gear hos Camp Møns Klint

Foto: Camp Møns Klint

Besøg Camp Møns Klint og kom tilbage til naturen. Oplev den storslående natur fra hesteryg, i en kajak eller gå en tur på den børnevenlige vandrerute Camøneoen.

Kom ned og oplev naturen

Fiskeri for hele familien

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Bare en time fra København og så er du allerede langt væk! Væk fra hverdagens stress og jag - uden rækkevidde og uden dækning. Her begynder fisketuren på Sydsjælland og Møn!

Gåture i jeres eget tempo

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i tempo. Opdag den smukke natur og imponerende arkitektur i symbiose på Sydsjælland & Møn. Helt dér ude, hvor man bliver væk i landskabet. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Kanosejlads

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i tempo og bliv ét med naturen. Her kan familien være samlet uden forstyrrelser. Kom ned og ro ud i SydkystDanmark. Her begynder kanoturen.

Unikke cykelruter

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Oplev SydkystDanmark på cykel på nogle af destinationens mange afmærkede cykelruter. Her er både rundture, som nemt kan klares på en enkelt dag og lang-ture, der kræver overnatning undervejs. - Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark!

Vandreture i rå natur

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i tempo og tag på vandretur på Sydsjælland og Møn. Her er højt til himlen, og vandrestier så langt øjet rækker. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark. - Her begynder vandreturen!

SUP i SydkystDanmark

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i gear. Ned til strandkanten. Begge fødder placeret på et board. Lære noget nyt, noget der giver smil på læben og luft til tankerne. Vandsport, hvor familien forenes og bliver væk i nuet. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Her begynder vandoplevelserne!

Kom ned og kom helt tæt på

Bliv et par dage og lad op med en overnatning midt i naturen. Få inspiration her

Find de skønneste campingpladser

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Find endnu mere inspiration

Skovtårnet ved Camp Adventure

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i absolut særklasse. Tårnets øverste platform befinder sig 135 meter over havets overflade og er dermed ...

Møns Klint

Møns Klint er et meget populært udflugtsmål, og man forstår godt hvorfor! De smukke hvide klinter, der rejser sig over havet, er nemlig noget helt sær...

Stevns Klint UNESCO Verdensarv

På Sydsjælland tårner Stevns Klint sig 41 meter op over havets overflade og er ubetinget områdets turistmæssige fyrtårn. I klinten ses tydelige lag af...

Susåen

Susåen, der er Danmarks femte største å og Sjællands mest vandrige åsystem, har sit udspring syd for Rønnede og snor sig forbi Herlufsholm Kostskole o...