Feddet Strand Resort

Skab ferieminderne på Feddet Strand Resort

På Feddet Strand Resort er der overnatningsmuligheder og aktiviteter for hele familien! Spil en omgang mini-golf på den store bane, rid en tur på de islandske ponyer og das i de lækre hytter tæt på vandet.

Camp Møns Klint

Kom ned i gear hos Camp Møns Klint

Besøg Camp Møns Klint og kom tilbage til naturen. Oplev den storslående natur fra hesteryg, i en kajak eller gå en tur på den børnevenlige vandrerute Camøneoen.

Kom ned og oplev naturen

Fiskeri Stevns Klint

Fiskeri for hele familien

Bare en time fra København og så er du allerede langt væk! Væk fra hverdagens stress og jag - uden rækkevidde og uden dækning. Her begynder fisketuren på Sydsjælland og Møn!

Skovtårnet gå en tur

Gåture i jeres eget tempo

Kom ned i tempo. Opdag den smukke natur og imponerende arkitektur i symbiose på Sydsjælland & Møn. Helt dér ude, hvor man bliver væk i landskabet. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Kano på Susåen Familie

Kanosejlads

Kom ned i tempo og bliv ét med naturen. Her kan familien være samlet uden forstyrrelser. Kom ned og ro ud i SydkystDanmark. Her begynder kanoturen.

Venner på cykel

Unikke cykelruter

Oplev SydkystDanmark på cykel på nogle af destinationens mange afmærkede cykelruter. Her er både rundture, som nemt kan klares på en enkelt dag og lang-ture, der kræver overnatning undervejs. - Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark!

Vandrer i skov

Vandreture i rå natur

Kom ned i tempo og tag på vandretur på Sydsjælland og Møn. Her er højt til himlen, og vandrestier så langt øjet rækker. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark. - Her begynder vandreturen!

Sup to mans

SUP i SydkystDanmark

Kom ned i gear. Ned til strandkanten. Begge fødder placeret på et board. Lære noget nyt, noget der giver smil på læben og luft til tankerne. Vandsport, hvor familien forenes og bliver væk i nuet. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Her begynder vandoplevelserne!

Kom ned og kom helt tæt på

Bliv et par dage og lad op med en overnatning midt i naturen. Få inspiration her

Kasper Kristensen - Feddet Strand Resort

Find de skønneste campingpladser

Vandretur på Møn

Til lands

Friheden

Til vands

Skovtårnet ved Camp Adventure

I luften

Stevnsfortet gang

Under jorden