Kanosejlads

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i tempo og bliv ét med naturen. Her kan familien være samlet uden forstyrrelser. Kom ned og ro ud i SydkystDanmark. Her begynder kanoturen.

Kom ned og sejl ud

Danmarks måske skønneste å

Oplev en kanotur på Susåen. Sejl gennem smukt landskab, forbi historiske bygninger og hyggelige oaser, hvor en pause med en picnic-kurv i det grønne giver tid til leg og afslapning. Susåen strækker sig 87 km gennem Næstved, Faxe, Sorø og Ringsted kommuner. Ro forbi det smukke Herlufsholm, gennem snoede sving helt til Slusehuset, som ligger blot tre minutter fra Næstved centrum.

Flot natur om hvert et sving

Susåen er Sjællands største vandsystem og har sit udløb i Karrebæksminde Bugt. Langs Susåen kan du fra kanoen se enestående flora og fauna, da åen er hjem for omkring 20 fiskearter og smukke bevoksninger. Vil du nøjes med en kort tur på Susåen, så lej en kano fra Slusehuset, der ligger tæt på Næstved City. Så kan du prøve kanosejladsen af, inden du tager en længere tur. Tag en kanotur med børnene, pak picnic-kurven og nyd naturen uden planer. Kanosejllads er for alle og en måde at forene børn i alle aldre med aktiv ferie i jeres eget tempo.

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden med en overnatning i naturskønne omgivelser. Feddet Strand Resort er et skønt sted for børnefamilien, hvor sjove og udfordrende legepladser, minigolf, swimming pool, ridning på islandske heste og kæledyrszoo venter på jer.  Feddet Strand Resort tilbyder overnatning i forskellige kategorier, hvor netop jeres behov og interesser bliver mødt.