Kajaksejlads

Foto: Per Rasmussen

Kajaksejlads på SydkystDanmarks fjorde og åbent hav. Her kan du blive ét med naturen, nyde stilheden og opleve naturen fra en anden vinkel. 

Masser af muligheder

I SydkystDanmark har du små 600 km kyststrækning, hvor der altid er mulighed for at sætte en kajak i vandet. Hvis du ikke selv er den heldige ejer af en kajak, er der mange muligheder i området for at leje en. 

Kajakguidestevns.dk

Kajakguiden Stevns tilbyder guidede ture ture og kurser i kajak ved UNESCO Verdensarv Stevns Klint for såvel begyndere, øvede som erfarne kajakroere.

Marineevent.dk

Marineevent i Karrebæksminde udlejer havkajakker, familiekajakker, kanoer, SUP boards og joller med motor. På Enø kan i udforske det danske sommerlandskab med nem adgang til det stille vand i Karrebæk Fjord eller det mere livlige i Smålandsfarvandet.

Nyordkajak.dk

Den hyggelige bilfrie ø, Nyord, byder på mange gode og smukke naturoplevelser fra vandsiden. Her er det ikke unormalt at opleve et rigt fugleliv med blandt andet havørne, vandrefalke og tusindvis af svaler. En sejltur om øen vil uden tvivl være en speciel oplevelse.

Kajak udlejning på Feddet

Den naturskønne halvø Feddet e romgivet af vand på begge sider, hvilket gør den til et oplagt udgangspunkt for kajaksejlads og vandsport.

In2nature

Møns Klint er blandt Danmarks flotteste naturområder og især oplevelsen og udsigten fra vandet er spektakulær. Hos In2nature kan i leje et par kajakker, ro ud langs Møns kyst og opleve de imponerende hvide kridtvægge.

Roneklint Kajakcenter

Roneklint Kajakcenter har et kæmpe stort udvalg af havkajakker, kajakudstyr og andet lækkert udstyr til gode oplevelser på havet. Her kan I købe kvalitets kajakker, men hvis I bare er på besøg i området, kan I også bare leje en kajak og herefter nyde en dejlig sejltur. Området omkring R...

Andre enestående oplevelser i vandet

Kanosejlads

Kom ned i tempo og bliv ét med naturen. Her kan familien være samlet uden forstyrrelser. Kom ned og ro ud i SydkystDanmark. Her begynder kanoturen.

Oplevelser under vandet

Oplev SydkystDanmark under havoverfladen. Følg undervandsstierne i Vordingborg eller ved Kalvehave - eller dyk ned i det azurgrønne vand ved Møns Klin...

Til vands

Tag ud på det åbne hav, langs åer og ud på søer og oplev SydkystDanmark fra vandsiden. Her er vores forslag til underholdende vandoplevelser på Sydsjæ...

Stand up paddle board

Stand Up Paddleboard bliver mere og mere populært. Med SydkystDanmarks lange kyststrækning er det en oplagt mulighed at kaste sig ud i, og der er fler...